Snap
  • Baby

Een heletrotse mama!

Soms kan je ineens zo trots zijn op je kindje en natuurlijk op jezelf omdat het ondanks dat je wist zo goed gaat

Zo alweer twaalf weken verder en ik ben zo trots op mijn kleine man. 

Als ik smorgens mijn ogen open doe en in de wieg kijk krijg ik altijd een dikke vette glimlach. Dat maakt mijn dag zeker op nachten zoals afgelopen nacht met al die wind en regen zo super fijn. 

Ook met zwemmen wat we nu drie keer hebben gedaan gaat super. Moet wel zeggen dat het onder water nog geen succes is maar we blijven oefenen. 

Toen ik zwanger was zag ik er best tegenop om alles alleen te doen. De nachten,  huishouden, vrienden en alles wat er nog meer bij komt kijken bij een baby. Maar nu begin ik steeds meer ritme, rust en regelmaat te krijgen. Het scheelt natuurlijk wel dat mijn kleine man zich tot nu toe voorbeeldig gedraagt ;) Hij slaapt door, komt overdag om de drie uur en is een super vrolijk en tevreden manneke. En kletsen kan hij als de beste. 

Ik ben gewoon een super trotse mama! Niet alleen op mijn ventje maar ook op mezelf. Ik doe het toch maar even. En als hij straks groter wordt krijg ik het vast nog wel zwaar want er zit behoorlijk pit in dit ventje. Maar ook dat komt goed. Ik heb er alle vertrouwen in.

9 jaar geleden

Goed van je dat je ook kunt zeggen dat je trots op jezelf bent! Geniet en succes, maar dat komt vast goed! :)