Snap
  • Baby
  • Kind
  • speelgoed
  • Babyborn
  • mamaplaatscollab
  • zapfcreations

Een bijzonder cadeau voor een driejarige!

Vinden jullie het ook altijd zo lastig om een cadeau te verzinnen als er weer een kindje jarig is? 

Ik wel! Maar ik heb nu het perfecte cadeau voor een driejarige gevonden. Namelijk de BABY born Soft Touch. En hoe leuk, het is een drieling! Hij is er niet alleen voor meisjes, nee ze hebben ook een jongenspop en een getinte pop. Want zeg nu zelf, met poppen spelen hoeft niet alleen voor meiden te zijn. Zo is er voor iedereen een leuke pop.

Snap

Juist doordat de BABY born zo ‘echt’ is, gaat Maeve er helemaal in op en ontstaan er prachtige rollenspellen

BABY born is niet zomaar een pop, hij of zij heeft maar liefst 9 levensechte functies. Hierdoor lijkt het voor je kindje net alsof het een echte baby is. Die interactie is zo leuk om te zien. Maeve neemt haar baby zelfs mee naar bed en is er de hele dag mee in de weer. Ze verzorgt haar, ze huilt met echte tranen, ze geeft haar te eten en de baby kan zelfs een plasje doen op het potje. Ook hebben we haar al meegenomen in bad en als ze moe is sluit ze haar oogjes. Juist doordat de BABY born zo ‘echt’ is, gaat Maeve er helemaal in op en ontstaan er prachtige rollenspellen. Soms moet ikzelf ook 2x kijken als de baby op de bank ligt ;). De vele functies van de pop houden het voor haar interessant om ermee bezig te blijven, erg uitdagend.

Ik kan me nog herinneren van vroeger dat mijn BABY born pop best wel stevig was maar deze voelt een stuk zachter en soepeler aan. We hebben haar zelfs al verkleed met oude babykleertjes die van Maeve zijn geweest. Het is echt een dikke hit hier en de baby mag overal mee naar toe!

3 jaar geleden

Heel lief🙌🏻

3 jaar geleden

Ahh zo leuk die had ik vroeger als klein meisje ook 😊

3 jaar geleden

Super leuk ❤️ hier ook twee enorme poppenmoeders