Snap

educatieve spellen voor kinderen op de basisschool

Educatief speelgoed voor kinderen die extra oefening nodig hebben of uitgedaagd willen worden méér te leren.

De meeste kinderen gaan graag naar school. Lekker spelen met vrienden en vriendinnen en ook nog wat leren! Leren? Het ene kind kan er geen genoeg van krijgen terwijl het andere kind zich door het werk heen worstelt. Gelukkig is er voor beide soorten kinderen (en hun ouders) een webshop waar ze terecht kunnen.

Blijfwijs.nl verkoopt educatieve spellen voor kinderen op de basisschool. Zo kun je er terecht voor als je kind wat extra oefening nodig heeft bij een bepaald vak. De serie van Malle Getallen en Warrige Woorden is hier een mooi voorbeeld van. Spelenderwijs wordt het automatiseren van de tafels of de spelling van werkwoorden geoefend.

Heb je juist een kind thuis dat wel wat meer uitdaging kan gebruiken dan ben je bij Blijfwijs.nl ook aan het juiste adres. Zo laten de spellen van Smart Games de hersenen kraken van jong en oud! En wat dacht je van een aparte pagina vol spellen speciaal voor meer-, en hoogbegaafde kinderen? Allemaal prachtig materiaal voor urenlang speelplezier.

De laatste jaren neemt het sociaal emotionele aspect een steeds belangrijkere plaats in op scholen. Heeft jouw kind moeite met de omgang met anderen of vindt het het juist lastig alles te organiseren? Kijk dan eens op de pagina met sociaal-emotionele materialen.

Blijfwijs.nl staat voor educatief spelen omdat je pas echt iets leert als je er plezier aan beleefd!

Om je kennis te laten met Blijfwijs.nl krijg je tot 1 februari 10 % korting op je aankopen. Vul de kortingscode mama10 in en je korting wordt verrekend.

Lees ook de blog  "Leren met je kindje kan leuk zijn"  en de blog van Vanity "We loves school"

11 jaar geleden

Zeker handig voor alle basisschool kindjes, ik kan me nog herinneren dat ik vroeger zo moeite had met spellen.. Maarja toen had je dit soort dingen nog niet. Het lijkt me echt geweldig om de kinderen er meer bij te helpen aangezien ik zelfs dus niet echt een spellings wonder ben!