Snap
  • Baby
  • antibiotica
  • oorontsteking
  • huisartsenpost
  • Mamasmeisje

Dubbele oorontsteking

Wat breekt je moederhart als je je kindje zo hoort huilen. Je bent machteloos, ze kan niet vertellen wat er precies aan de hand is maar 1 ding wist ik zeker dit komt niet door de tandjes die doorkomen!

Sinds vorige week krijgt Noëlle haar eerste 2 tandjes. Hier had ze niet zoveel last van tot eergisteren (25.01.2021), ze kreeg koorts en was erg hangerig + huilerig.

We weten dat als ze moet huilen er iets aan de hand is, want normaal huilt ze nooit. 

Eigenlijk dachten we dat haar gedrag kwam door de tandjes, maar gisteren (26.01.2021) wist ik gewoon zeker dat het niet daardoor kwam.

Zo hard huilen, niet willen slapen/eten of drinken, bijna geen plasluiers, hier klopt iets niet.

Om 20.00 uur heb ik de HAP gebeld en verteld wat er aan de hand was & konden we om 21.30 uur langskomen. In de auto viel ze dan toch in slaap maar zodra we in het ziekenhuis kwamen begon ze weer te huilen.

Ze hebben haar onderzocht, de longen klonken goed, keel zag er goed uit, maar toen wilde ze haar oren nakijken & dit was echt drama. De arts vroeg of ik haar in de houdgreep wilde houden, omdat ze anders niet goed in haar oren kon kijken. Ik kon op dat moment zelf ook huilen, wat was dat verschrikkelijk.

Daar kwam dan eindelijk het antwoord waar ik naar zocht..

Ze heeft een dubbele oorontsteking. Mijn kleine meisje, wat moet jij een pijn hebben. Zelf heb ik vroeger ook veel problemen gehad met m'n oren dus ik weet hoe vervelend dit is en hoeveel pijn dit doet.

Voor nu hebben we een antibiotica kuur meegekregen voor 1 week en is ze vandaag al een stuk 'vrolijker' dan gisteren. Hopelijk is ze snel weer de oude!♥︎ 

& 1 ding weet ik zeker, luister altijd naar je eigen gevoel!