Snap
  • Baby
  • dromen
  • vroeggeboorte
  • #stilgeboorte
  • Gemis

Dromen... over jou

Wat ooit als een droom begon eindigde in een nachtmerrie, de vroeg geboorte van Féline blijft een ‘trauma’.. en hoe verwerk je die? Niet... Ik droom levensecht. Helaas niet leuk. Maar er was een tijd dat ik een prachtige droom had..

Een maand na de geboorte van Féline had ik een prachtige droom, het was een droom in stapjes en ik zag haar als groter meisje. Het was zo een fijne droom en hoe hard ik ook vraag of bid voor nog zo een droom, helaas ik krijg ze niet meer terug, nooit meer gehad in 3 jaar en dat maakt me soms verdrietig. Alleen nog maar nachtmerries en die blijven, helaas.

Maar de eerste en enige droom die ik over Féline heb gehad, heb ik op papier gezet en deel ik graag met jullie. De nachtmerries zal ik ook delen in de toekomst, ik weet dat er meerdere mensen zijn die hiermee te maken hebben..

“You’re a star in heaven now”

Ik dagdroomde toen jij in mijn buik zat over..

Dat jij in mijn armen lag, drinkend aan de borst, jou buikje vulde met warme mama melk.

Ik droomde dat jij verdrietig was en ik jou kon troosten, wiegend in slaap, naar dromenland...

Vannacht (februari 2018) droomde ik weer in mijn slaap…

Dat jij groter werd, je kan al brabbelen en kruipen. Je leert staan en lopen. Je hebt een lief jurkje aan en mooi gevlochten haar, donker met wat lichte plukken net zoals je broer en krullend net zoals je zus. Je geeft hun een handje en jullie huppelen samen door de straat, spelen met de poppen en de grote auto’s, jullie racen door het hele huis. Lachen, gieren en brullen….


En toen werd ik wakker en besefte ik mij; “Jij bent niet meer hier, jij bent bij de sterren hier ver vandaan”.

In de droom zag ik een meisje van ongeveer 2 jaar, ze had een wit jurkje met kleine blauw/paarse bloemetjes aan, maar ik zag geen gezichtje. Ik wil weer dromen, dromen over jou kleine mooie Féline! 

3 jaar geleden

💖