Snap

Dragen in de winter.

"Blijf in de winter niet binnen zitten. Niets zo gezond als frisse buitenlucht. Ga er lekker op uit met je kind in een draagdoek of drager!"

Het is winter, dit is echter geen rede om te stoppen met het dragen van je kindje in de frisse buitenlucht. Juist in deze koudere dagen kun jij je kindje heerlijk verwarmen met je eigen lichaams-warmte. Wil je je kindje lekker onder je jas dragen op buik of rug, dan is een draagjas een uitkomst.

Draagjas

Je draagt je kindje onder dezelfde jas als jij. In een draagjas kun je een extra ruim pand tussen de ritsen plaatsen (voor en achter), hierdoor ontstaat er ruimte voor je kind. Je kunt een draagjas al in de zwangerschap dragen. Het extra pand bied meer ruimte voor je groeiende buik. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een draagcover, dit is een soort zak, die je over je kindje draagt, jij zelf draagt dan je eigen jas.

Een kind verliest veel warmte aan zijn hoofdje, bescherm wel het hoofdje van je kind goed met een muts. Voel regelmatig in het nekje van je kind of hij het warm genoeg heeft.

Blijf in het koude seizoen niet binnen zitten, niets zo gezond als frisse buitenlucht. Ga er lekker warm op uit met je kind in een draagdoek of drager!

Voor meer informatie kijk even op de site van indedoek.nl www.indedoek.nl

of stuur een email naar info@indedoek.nl