Snap

draagzak ervaring gevraagd

Welke draagzak voor een meisje van 2 maand waar ze direct in kan zonder insert?

Ik  heb  een  vraag over draagzakken. 

Ik heb een dochter van  2 maand.  En graag zou ik haar in een draagzak willen dragen.

Ik heb een tricot slen doek maar das niets voor mij. Mijn oudste draaide ik in een babyborn maar die is pas te gebruiken met 4 maand.

Tevens heb ik ook een beco buterfly  maar hier krijst ze in. Waarschijnlijk  zit ze niet goed maar ik krijg het ook niet goed voor elkaar met die insert.

Graag zou ik jullie om advies vragen. Graag zoek ik een draagzak voor een meisje van 2 maand waar ik haar zonder gedoe makkelijk kan dragen.

Groetjes 

 

7 jaar geleden

Ik heb een manduca geprobeerd maar mijn dochter schreeuwde moord en brand. Ze wilde er absoluut niet in wat bleek ze had heupdysplasie. Ook een keer uit nood in babybjorn gehad van huis naar school misschien 500 meter ze heeft de hele tijd gehuild. Voor mij dus de reden om de manduca gelijk weer te verkopen. Draagdoek was ook niet mijn ding

7 jaar geleden

Ik weet niet of de minimonkey wel ergonomisch is. Ik weet wel dat een tula in het begin met met een inzetstuk moet.

7 jaar geleden

Ik gebruik de mini monkey. Kan vanaf geboorte gebruikt worden omdat ze met beentjes in de m-positie/kikkerhouding erin kunnen. Als ze groter worden, kan het ook met beentjes opzij door het openen van de ritjes. Fijn ding, makkelijk zelf aan te doen, goed uitwasbaar en geen inzetstuk.

7 jaar geleden

Hoi hoi. Allemaal bedankt voor jullie tips. Ik dacht aan een tula of een beco solei. Iemand hier ervaring mee toevallig?