Snap
  • Baby
  • doorslapen
  • pamperkontje
  • doornroosje

Doornroosje

Oh ken je dat, een kindje die nog steeds niet goed doorslaapt tot 2,5? Ik was zo bang dat Félipa ook zo’n slechte slaapster ging worden zoals haar zus. Zeker doordat mijn vriend veel nachten heeft en ik alles dan alleen zou moeten doen. Ik dacht de ene maakt dan de andere wakker en andersom. Gelukkig is Félipa het tegenovergestelde. Ze slaapt nu al door van 10 tot 6/7. 

Ik zou anders serieus twijfelen aan mijn manier van opvoeden. Mogen we Valentina niet meer zo vaak in ons bed leggen als ze ontroostbaar huilt of moet ik strenger zijn? Doordat ik zie dat het ook anders kan, weet ik dat het vaak het gewoon het karakter van het kind is. De 1 heeft gewoon meer slaap nodig dan de ander. Net zoals volwassenen. Ik leg me er dus bij neer dat ze geen Doornroosje gaat worden en ooit komt de tijd dat ze zelf niet meer tussen ons wilt liggen. 

Btw  deze pampers van de littlebigchange, zijn zo schattig. Alle pampers hebben een ander woord erop en ze zijn ook nog eens hypoallergeen en dermatologisch getest. Elke maand krijgen wij automatisch een box binnen zodat ik niet met al die luiers moet sleuren. Heel handig als je dus nog twee pamperkontjes in huis hebt.