Snap
  • Baby
  • Verjaardag
  • Gemis
  • Cakesmash
  • 1jaar
  • opgroeienmetcorona

Donut grow up so fast

Juune 1 jaar

En dan is het bijna zover. Juune wordt 1 jaar.

Bij Jente en Joppe hebben we ongeveer 6 weken na hun geboorte een kraamfeest gegeven. Omdat Juune midden in de eerste Corona golf is geboren was het helaas niet mogelijk om een kraamfeest te geven en überhaupt niet mogelijk om kraamvisite te ontvangen. Raamvisite was het. Gekscherend zei ik toen: "dan moeten we haar eerste verjaardag maar groots vieren". Niet wetende dat een jaar later Corona nog steeds ons leven bepaald en ook nu een groot feest niet mogelijk is.

Voor mijn gevoel heeft Juune best veel "gemist" in haar eerste jaar. Waar we met Jente en Joppe gingen babyzwemmen, een abonnement op de dierentuin en de Hollebolleboom hadden, was Juune hier nog bijna niet geweest. Om haar toch iets speciaals te geven besloot ik een "cakesmash shoot" met haar te doen, dit heb ik met Jente en Joppe nooit gedaan. Ik checkte bij www.avwfotografie.nl of ze nog een plekje had. Angelique heeft ook van alle 3 de kinderen de newborn shoot gedaan, dus ik zou het super leuk vinden als zij ook deze shoot kon doen, en dat kon.

Snap

Omdat er met de huidige corona maatregelen niet zoveel bezoek tegelijk mag komen vieren we Juune haar verjaardag in 3 weekenden. Het thema van de fotoshoot voeren we ook thuis door, dus Donuts it is. Bij AliExpress bestelde ik versiering en bij www.zeeman.nl vond ik een kleine donutmaker.

Taarten maken is een van mijn hobby's en sinds we een heerlijke woonkeuken hebben ga ik weer helemaal los. ik vond het dus helemaal niet erg dat we Juune haar verjaardag zo vaak vierden, want Al met al hebben we hele gezellige verjaardagen gehad. Het viel zelfs een keer samen met een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal tijdens de wereld kampioenschappen, die avond zaten we met kip en patat op de bank om het voetbal te kijken. Juune vond alle aandacht geweldig en had snel door hoe je cadeautjes open maakt.

Ik vind het nog steeds jammer dat we na het kraamfeest ook haar eerste verjaardag niet groots hebben kunnen vieren, maar ik ben me er wel van bewust dat het voor Juune geen verschil had gemaakt.dat betekende lekker veel taarten maken.

Snap

Al met al hebben we hele gezellige verjaardagen gehad. Het viel zelfs een keer samen met een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal tijdens de wereld kampioenschappen, die avond zaten we met kip en patat op de bank om het voetbal te kijken. Juune vond alle aandacht geweldig en had snel door hoe je cadeautjes open maakt.

Ik vind het nog steeds jammer dat we na het kraamfeest ook haar eerste verjaardag niet groots hebben kunnen vieren, maar ik ben me er wel van bewust dat het voor Juune geen verschil had gemaakt.

Snap
Snap