Snap
  • Baby
  • donor
  • zaaddonor
  • gevonden
  • #hopenophetbeste

Donor gezocht #2

De reacties van mannen

Januari 2021

Ik sta nog maar kort ingeschreven op meerdangewenst.nl om een donor te vinden voor mijn tweede kindje, maar er zijn al een hoop mannen die gereageerd hebben. Zoals ik al dacht zitten er aardig wat griezels tussen. Mannen die letterlijk mailen dat ze zich wel even willen voortplanten bij je, of die al een kind of 16 rond hebben lopen. Brrr.... Nee dank je!

Er zat er ook eentje tussen die me eigenlijk meteen aansprak. Een jonge man van ongeveer dezelfde leeftijd. Na een lange tijd mailen bleek hij ongeveer dezelfde interesses te hebben als dat ik had. Dat klonk veel belovend. Daarbij had hij ook nog maar 5x gedoneerd, was hij volledig onderzocht op erfelijke ziektes en op SOA's en, en dat vond ik nog het meest interessante, waren alle 5 kindjes meisjes! Ik zou het zelf wel tof vinden als ik na mijn zoontje nog een dochtertje zou krijgen.

In maart spraken we uiteindelijk af en had ik eigenlijk alle andere mogelijke donors al afgeschreven. Dit zou vast dé donor zijn! Ik had het helaas mis. Niet over zijn karakter hoor, maar hij vertelde tussen neus en lippen door dat hij ook al 30!!! kinderen had via een kliniek. En als ik al mannen afwijs die 16 kinderen hebben, dan gaat 30 natuurlijk helemaal niet door. Heel erg jammer vond ik het wel want er was een duidelijke klik, maar ik wil mijn kindje niet opzadelen met uiteindelijk 35 broertjes en zusjes. Dat is niet natuurlijk meer. 

Gelukkig had ik de week voor de ontmoeting met deze man nog een bericht van een andere mogelijke donor gekregen. Of beter gezegd, van de vriendin van de andere mogelijke donor. Zij konden samen geen kinderen krijgen en haar vriend zou zelf heel graag toch een kindje hebben van zichzelf waarbij hij een rol speelt in het leven. Hij heeft een dochtertje in een ander land, maar die ziet hij helaas alleen maar digitaal en dat vind hij verschrikkelijk. 

Ik wilde eigenlijk niet te lang wachten met ontmoeten en heb natuurlijk direct contact met ze opgenomen. Dezelfde week hebben we elkaar nog ontmoet. Wat een geweldig stel mensen. Gelijk was er een klik en we hebben bijna 3 uur uitgebreid over alles gepraat. Hoe ik het voor me zie, hoe zij het voor zich zien en hoe ik het zelf zou willen doen. Uiteindelijk hebben we besloten om het even een weekje te laten bezinken en waren we het er allemaal over eens dat we dit gewoon moesten gaan doen. 

Donor gevonden!