Snap

Dit is het ideale aantal kinderen voor jou, volgens de astrologie

Het aantal kinderen dat je wilt, beslis je zelf, als het je gegeven is natuurlijk. Maar volgens de astrologie, zegt jouw sterrenbeeld wel iets over je moederinstinct en het aantal ideale kinderen voor jou.

Neem het met een korreltje zout, maar herken jij de omschrijving?

Waterman (20 januari - 18 februari)

Ideaal aantal kinderen: 1

De Waterman is een energiek type dat regelmatig dagdroomt. Om dat onbezorgd te kunnen blijven doen, zou één kind  ideaal zijn. Waterman-moeders schuwen verschillende opvoedmethodes niet, voordat ze de aanpak vinden die goed werkt voor haar en haar kind. 

Vissen (19 februari - 20 maart)

Ideaal aantal kinderen: minimaal 5 

Vissen zijn emotionele mensen en dol op de onschuld van kinderen. Een grote school kinderen past goed bij jouw sterrenbeeld. Je zult een opvoeder zijn met zachte hand vol onvoorwaardelijke liefde en steun.

Ram (21 maart - 19 april)

Ideaal aantal kinderen: veel!

Een Ram kan nog wel eens impulsieve besluiten nemen over dingen die op dat moment geweldig lijken. Niet per se een slechte eigenschap! Een Ram heeft de vechtersmentaliteit van zijn heersende planeet Mars. En dat zorgt ervoor dat ze elke uitdaging ,hoe groot ook,  van het ouderschap aankan.

Stier (20 april - 20 mei)

Ideaal aantal kinderen: 2

Een Stier is geduldig, verzorgend en geweldig met jonge kinderen. Maar als ze meer kinderen dan armen heeft, is het al gauw te veel voor haar en wordt ze overprikkeld. Daarom zijn twee kinderen, het liefst vlak na elkaar, volgens de astrologie het ideale aantal voor de Stier.

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Ideaal aantal kinderen: een tweeling (inkoppertje)!

Jij bent slim en overlaadt je kinderen met liefde. Geduld is niet je beste eigenschap, maar je leert ze alles wat enze moet leren en biedt je kinderen alle mogelijkheden geeft om kleine Einsteins te worden.

Kreeft (21 juni - 22 juli)

Ideaal aantal kinderen: 2

Een Kreeft kan snel chagrijnig te worden, ook als moeder zijnde. Maar daarnaast zijn ze ook erg verbonden aan hun gezin, familie en thuis. Als we de astrologie mogen geloven zijn deze moeders met twee kinderen op hun best, die idealiter een leeftijdsverschil van een paar jaar hebben.

Leeuw (23 juli - 22 augustus)

Ideaal aantal kinderen: 2 t/m 4

Jij bent onafhankelijk en kan veel aan. Ook bezit je over een flinke portie geduld en een aangeboren moederinstinct. Je eigen kroost opvoeden tot net zulke zelfstandige en onafhankelijke types als jij, is voor jou een eitje.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Ideaal aantal kinderen: 1 

Een Maagd is wat stressig en kan wat angstig in het leven staan. Ook het ouderschap brengt de nodige stress met zich mee. Met maar één mini-me om te overladen met liefde, hoeft ze zich niet al te druk te maken over de aspecten van het moederschap. Mama, je doet het goed! 

Weegschaal (23 september - 21 oktober)

Ideaal aantal kinderen: 2, 4 of zelfs 6 

Jij hebt eerlijkheid en gelijkheid hoog in het vaandel staan, en hebt een stille voorkeur voor een gelijk aantal kinderen. Een Weegschaal zou ook een goede adoptieouder zijn - ze ziet haar eigen kinderen én kinderen die een thuis zoeken als gelijken, die ze evenveel liefde zal bieden. 

Schorpioen (22 oktober - 21 november) 

Ideaal aantal kinderen: een heel dorp 

Een Schorpioen heeft een behoorlijk temperament, maar dat betekent niet dat ze het niet in zich heeft om een heel leger aan kinderen op te voeden. Ze is mentaal sterk, heeft enorm veel liefde te bieden en omringt zich graag met familie. Schorpioen-moeders hopen ook op veel kleinkinderen. 

Boogschutter (22 november - 21 december)

Ideaal aantal kinderen: 0 - 1 

Van sleur en verplichtingen krijgt een Boogschutter rode vlekken. Dit kan het moederschap pittig voor hen maken. Een Boogschutter is ook slim en houdt van avontuur. Als ze zich voortplant, zal ze een reislustige moeder worden die haar kinderen graag de wereld laat zien. En ook als stiefmoeder zullen ze het super doen!

Steenbok (22 december - 19 januari)

Ideaal aantal kinderen: 3

Een Steenbok is de konigin van het multitasken. Zij is de moeder die als ze drie kinderen heeft nog steeds werkt én het huishouden in een handomdraai doet. Haar kinderen zullen veel van haar leren, weten hoe ze kunnen meehelpen in het huishouden én maken hun moeder maar wat graag trots.

Bron: mom.me

6 jaar geleden

Ik ben Waterman en nu zwanger van de 3e. Dus 1 kindje is niet echt van toepassing. Mijn man is weegschaal en houdt het graag bij 3, dus geen 4 en al zeker geen 6. ☺

6 jaar geleden

Haha ik ben een waterman, volgens jullie 1 kind. Toch heb ik 2 dochters.

6 jaar geleden

ja .. herkenning! ;)

6 jaar geleden

Hahaha als kreeft zijnde herken ik mij er ook wel in!