Snap
  • Baby
  • ontwikkeling
  • klompvoetjes

Diede

Vandaag was het dan zover, de uitslag van Diede's voetjes, zou het weer een goed voorteken zijn??

Vandaag was het dan zover, de uitslag van Diede's voetjes, zou het weer een goed voorteken zijn??

Na een lekker ontbijtje in de Ikea (is ja maar 1 euro...), was het richting het UMCG! Spannend....wat zou de uitslag zijn.

Eerst een rontgenfoto, om te kijken naar de stand van de heupjes. Brief in het bakje van de juiste arts en afwachten totdat we zouden worden geroepen. Na wat heen en weer gewandel van de orthopeed, riep hij Diede.. oeeeee

De foto's kon hij niet op de pc bekijken omdat de verbinding niet goed was, dus kon hij geen afstand meten. Wel had hij op de rontgen gezien dat het er wel heel goed uitziet! En dat we dus mogen minderen met de beugel!!! joeheeeee toen de voetjes.. De arts was laaiend enthousiast en bleef Diede maar complimenteren met haar mooie voetjes!! oooooh en en...ja ze mogen af!!! Allebei de beugels alleen nog 's nachts en met de dutjes! wauw! heerlijk euforisch gevoel! Of de afstand van de heupjes goed is laat de arts ons morgen weten. maar heb daar een heel goed gevoel over!

De orthopeed vond dat je haast niet kon zien dat ze klompvoetjes heeft/had want ze staan in de goede stand en zijn niet dikker dan andere voetjes! geweldig...ben nog steeds zo blij! Ze heeft de hele middag lekker met de billen bloot gelegen!! :) lekker trappelen, teentjes sabbelen enz! zo lief! zo grappig, zo leuk....ze leek zowaar trots op zichzelf zo klein als ze is en daar heeft ze natuurlijk alle redenen toe! Uit het ziekenhuis hebben we eerst met zijn 5jes taart gegeten...met een lekker glas koud drinken! gezellig en we hebben alleen maar naar Diede gekeken, die had het veel te druk met haar voetjes en geen tijd voor slagroomtaart!!! :)

Morgen luierbroekjes kopen, die met die roezeltjes....geen leggings meer met dit warme weer, jippiejajee!!! November dan is de volgende afspraak.

Ben zo blij voor ons meiske! Na 5 maanden brace en spreidbroek, eindelijk van de zonnestraaltjes op dr blote beentjes genieten!!

Fijne avond nog allemaal! wij gaan buiten nog ff een toost uitbrengen op onze grote, kleine meid!!!

Foto volgt nog...ben ik in al mijn enthousiasme nog vergeten te maken!!! :)

11 jaar geleden

Wat fijn om te horen dat alles de goede kant op aan het gaan is...

11 jaar geleden

Wat fijn voor jullie! Ik ben echt blij voor.jullie gelukkig is nu alles goed en kam ze dd lekker genieten van het mooie weer in dr blotr.billetjes zonder vervelende beugels om dr heen! Geniet er lekker van met zn alle!