Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De Stokke Tripp Trapp

Als je kindje wat groter wordt, is het handig om een kinderstoel aan te schaffen. De meest verkochte kinderstoel op het moment is de Stokke Tripp Trapp. Deze stoel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot kinderen in hun tienerjaren. De Stokke Tripp Trapp tilt je kindje op tot de meest optimale en correcte zithouding. De stoel is speciaal ontworpen om je kindje dichter aan de tafel te brengen. Hierdoor kan je kindje meedoen met de interactie en zal deze beter in staat zijn zich te binden en om zijn taal- en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Het design van de Stokke Tripp Trapp is strak en tijdloos. Hij is zelfs verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren! De stoel is zo ontworpen dat deze zorgt voor een ergonomische zithouding en deze is te behouden door de verstelbare zitplank en voetsteun. De ergonomische correcte zitpositie bevordert een goede houding en biedt steun aan de groeiende rug van je kindje, terwijl het volledig vrij is om de beentjes en voetjes te bewegen bij het aanpassen en verplaatsen van het lichaamsgewicht.

De Stokke Tripp Trapp is nu via www.kinderstoel.nl verkrijgbaar voor maar 125,-!! Op www.kinderstoel.nl zijn ook een aantal andere kinderstoelen voor je uitgezocht en geordend op de beste aanbiedingen, de goedkoopste kinderstoelen en de meest verkochte kinderstoelen.

11 jaar geleden

Wij zijn begonnen met een meegroeistoel van het kruidvat.....wat een drama! Stoelverkleiners die niet passen en je kind gaat van links naar rechts en op en neer. We zijn toen toch voor een stokke gegaan met baby inzet. Ik heb slechts een woord: GEWELDIG!! Ze zitten er goed in en confortabel. Lekker recht op en onze dochter hield het heel lang vol. Toen we onze tweede kindje verwachte hebben we direct een stokke gehaal met de newborn set erbij. Helemaal super! ik kan hem echt iedereen aanraden! Het begrijp dat het niet goedkoop is maar als je bedenkt dat dit de enige stoel is die je voor je kindje hoeft te kopen en dan klaar bent tot ze het huis uit gaan......wat is dan niet geodkoop? Je kan hem straks heel goed gebruiken als buro stoel en ik weet zeker dat mijn meiden hem straks gewoon mee nemen als ze op kamers gaan hoor ;-)

12 jaar geleden

Ik riep vanaf het begin dat ik deze kinderstoel wilde. Mijn zus heeft 3 kinderen hierin gehad en was er zo enthousiast over. Toen ik eenmaal in de winkel stond en het prijsverschil zag heb ik toch gekozen voor een goedkopere stoel. En wat heb ik een spijt gehad van die keuze, wat een rotstoel, wat een gedoe, iedere dag weer. Laatst toch maar besloten die stoel weg te doen en te gaan voor een stokke tripp trapp. Dat had ik direct moeten doen, wij willen NOOIT meer anders!