Snap
  • Baby
  • rollercoaster
  • levenmeteenziekkindje
  • radboudnijmegen
  • grotezorgen
  • opzoeknaartips

De rollercoaster gaat door en door ... Onze lieve kleine baby is ziek

Het is een behoorlijke tijd (10 maanden) stil geweest vanuit mij...

Op de dag dat Fay 3 maanden oud was (16 december 2020) is ze 's avonds met de ambulance opgehaald en opgenomen in het ziekenhuis. Ze heeft die avond 2 insulten gehad. 

Vanaf die dag ... is de medische molen gaan draaien.

Inmiddels zijn we al 2 lange opnames verder en 27 opnamedagjes. 

Fay heeft gekke klachten, heeft structureel koorts, wordt regelmatig paars/blauw en heeft typische uitslag. Ons eigen ziekenhuis heeft in maart ondersteuning vanuit Maastricht gevraagd en inmiddels zijn we doorverwezen naar 't Radboud. 

Er zijn de afgelopen 10 maanden al veel onderzoeken gedaan... maar er is nog niets bekend. Dit maakt 't heel dubbel. De trechter wordt steeds kleiner wat maakt dat er steeds dieper wordt gekeken en alleen de zeldzame dingen overblijven.

Ik ga het schrijven langzaam bij beetje oppakken omdat dit voor mij een stukje verwerken is... Als ouders ga je kapot aan deze zorgen. Wij kwamen al uit zo'n heftige zwangerschap, dat onze reserves al krap waren. 

Wij zijn erg dankbaar voor het kringetje mensen om ons heen waar we op kunnen bouwen, die boodschappen doen, voor ons koken, gewoon een bloemetje af komen geven of je even ontvoeren om 2 uurtjes wat achtbanen te pakken in een attractiepark als Fay slaapt... 

Ik heb een plekje gevonden waar ik me af en toe even alleen terug trek en waar ik de komende tijd wat van onze ervaringen wil delen. 

Voor nu zou het fijn zijn om met wat mensen te kunnen sparren die wellicht tips-ideeën hebben omdat ze in het zelfde schuitje zitten... mocht je tips-ervaringen hebben, horen wij dit heel graag! 

Zijn er ouders die ervaring hebben met IMH? Ook daar horen wij graag meer over......

Liefs x

Snap