Snap
  • Baby
  • baby
  • slapen
  • Huilbaby
  • newborn
  • newbornmama

de perfecte ouders bestaan, alleen die hebben nog geen kids..

Newborn advies

Werden jullie als kersverse moeder ook gek van de tsunami aan goedbedoelde maar ongevraagde adviezen zoals “ga lekker slapen als de baby slaapt”?! Goei plan, zal ik dan ook gaan stofzuigen als de baby stofzuigt en gaan koken als de baby kookt? 

Zo ook onze lieve tante Trees die er altijd uitziet alsof ik wijn nodig heb met haar kort pittig kapsel, ecologische groene bodywarmer, gewaagd brilletje en unisex afritsbroek van de ANWB.

“zijn ze lief?” Ehhh nee, ze huilen de hele dag, blijven maar overvallen plegen en betalen hun belasting niet🙄 het zijn baby’s! Die zijn altijd lief!

“Op wie lijken ze?” Op een mix van naaktslakken en aardappels🙄 ze zijn er net uit dus op dit moment hebben ze meer weg van mr. Bean dan van ons!

“De baby’s huilen, ze hebben honger!” Oh ja, nu zie ik het, ze hebben hun servet al omgedaan en kinderbestek uit de kast gepakt🙄 Toen ze na de fles nog harder begonnen te huilen zou ons Treeske ‘t wel is ekkes oplossen en begon ze op 7cm afstand uit volle borst “Schnappie de kleine krokodil” te zingen (Lees; schreeuwen) Treeske..vriendin! Ik denk da gij nog nie helemaal doorhebt hoe baby’s werken, want nu zijn ze behalve overstuur en natgesputtert ook nog is doof👌 Trees probeert zich nog te redden door te zeggen “Wij lieten ze vrúúger gewoon huilen hoor, worden ze hard van! Ja Trees, In de 18e eeuw bestond er voor huilende baby’s een medicijn dat alcohol, cannabis & morfine bevatte en kijk hoe dat is afgelopen! Als Trees vertrekt roept ze nog: “vergeet nie van iedere minuut te genieten, want voor ge ‘t wit, ist voorbij..” Bedankt Trees, ik zal van iedere minuut genieten als ze over de vloer hebben gezeken, over mijn pasgefeunde haar hebben gespuugd of een break-down plus spuitluier in de Jumbo hebben gehad, en dat allemaal vóór 10u sochtends, maar lieve Trees, ga ajb door met advies geven terwijl ik notities maak en mezelf op standje ja-knik zet👌😑

Ten slotte nog wat advies waar je ook niks aan hebt: de perfecte ouders bestaan, alleen die hebben nog geen kids! En ga op yoga, niet om gezondheidsredenen maar om flexibel genoeg te zijn om vanuit je stuur het tutje terug te stoppen in de maxicosi tijdens ‘t rijden..JOE!🙋‍♀️ 

4 jaar geleden

Haha! Nou inderdaad!

4 jaar geleden

Hahaha ja en ze weten het al-le-maal zooo goed! Denk dat je een memo krijgt als je 50+ bent met “hoe te bemoeien met de opvoedkunde van de nieuwe generatie 😂

4 jaar geleden

Leuk geschreven en herkenbaar! Tante van mijn man zag onze dochter voor de eerste keer. Onze dochter zat bij mij en begon te huilen. Tante meteen: Oh, ze is moe. Waar bemoei jij je mee?? Je ziet haar nu net voor het eerst. Je hebt zelf geen kinderen. Zo vervelend.

4 jaar geleden

Doe ik ook. Als ze sliepen was mijn rust monent