Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

De MRI is achter de rug

Inmiddels zijn we al bijna 10 maanden verder na de geboorte van onze dochter en we weten nog steeds niet wat er met haar aan de hand is. :(

Afgelopen week heeft ze een MRI scan van haar hersenen gehad en hier voor moest ze even een roesje krijgen. Dit was het spannendste van de hele scan.

Nu is het wachten tot 6 juni, dan krijgen we eindelijk de uitslag! We hopen dat er niks ernstigs uitkomt en iets waar we mee kunnen werken.

We merken nu steeds meer van haar "handicap", als we het al zo willen noemen. Ze wil nu staan en zelf zitten en lopen, maar omdat haar linker kant niet sterk genoeg is, valt ze geregeld en is ze erg gefrustreerd. Dit is wel erg naar voor haar en we hopen dan ook dat deze fase snel voor bij zal gaan.

Wachten jullie in spanning met ons mee?

11 jaar geleden

Hoi elise, bedankt voor je reactie. Lief dat je zo mee leeft!

11 jaar geleden

Jeetje wat heftig. Ik wacht in spanning met je mee. Ik lees sowieso al je verhalen over je kleine meid.

11 jaar geleden

Hoi Twinkel, bedankt voor je reactie! Het is ook heel frustrerend voor haar, ze wil namelijk al wel heel veel maar kan het kost haar heel veel moeite. En ze valt ook heel erg veel en dat is weer heel zielig. En ja het wachten duurt inderdaad heel erg lang.

11 jaar geleden

Dat is ook spannend, Inderdaad hopen op iets waar wat aan te doen is of waar je iets mee kunt. Wat zal het ontzettend frustrerend voor haar zijn, van alles willen maar het lukt niet. Ik hoop op een zo positief mogelijke uitslag, wat duurt wachten dan lang he.