Snap

De laatste dagen zwanger van ons wondertje.. bijzonder

Tsja zo als de titel al aangeeft de laatste dagen zwanger van ons kleine wondertje!

Zoals ik jullie in mijn vorige blog heb aangegeven zijn we op 27 februari gestart met de medicatie!

Dit was een verdrietig moment! Het besef dat je weet dat je niet meer terug kan! Dat je niet weet hoe de dagen er na zouden verlopen en al helemaal niet wat dit met je ging doen!

We hebben besloten om op een bijzondere datum te worden opgenomen namelijk zaterdag 29 februari! Want ja een bijzonder kindje, een bijzondere datum! Daarin vonden we dit erg toepasselijk en aangezien het ziekenhuis dit goed vond hebben we dit gedaan!

Op de Zaterdag dat we naar het ziekenhuis gingen, waren we waar kon positief ingesteld! We wisten dat we 100% achter deze keuze stonden en dat we dit samen gingen doen!

Helaas verliep alles wat anders dat we gehoopt hadden! Ik werd erg ziek van de medicatie die ik vaginaal toegediend kreeg en helaas zat de blaas van ons kindje extreem in de weg! Hierdoor duurde de hele bevalling veel langer als wat het normaal ‘gemiddeld’ duurt! Uiteindelijk is ons kindje op zondag in de namiddag geboren!

Op dat moment kwamen we er achter dat we de beste keus hebben gemaakt en dat ons kindje dit echt niet had overleeft! Maar ook dat ons kindje ons ouders heeft gemaakt!

Op het moment dat alle controles waren geweest was het geslacht nog wel een kleine gok! Doordat de blaas/buik zo groot zijn geweest was alles onder de navel niet volgroeid! Hierdoor is er aangegeven met de informatie die ze hebben (Uit onderzoeken) dat ons kindje 90% een jongen zou zijn!

Als we dit 100% zeker wilden weten konden ze dit uitwijzen door onderzoeken, maar we hadden besloten dat we dit niet willen! Dit omdat de kans zo klein was dat het weer zal gebeuren! En het was voor ons goed zo!

De periode met alle beslissingen en ups en downs kunnen we nu voorzichtig afsluiten! Maar ook verwonderen over ons kindje! Hoe mooi het was ondanks alles! Wauw! Wat zijn we trots op ons kleine kindje!