• Baby
  • Babyspullen
  • Boxkleed

De boxkleed top 5, bekijk de meest populaire boxkleden

Je baby veilig in de box laten spelen is natuurlijk het allerbelangrijkst. Onmisbaar hierbij is natuurlijk een boxkleed. Gezien het feit dat er velen verschillende soort boxkleden zijn helpen we je op weg in je keuze met deze handige top 5.

Nummer 1. Het Jollein boxkleed kenmerkt zich door de uiterst zachte materialen, en de geweldig stevige kwaliteit van het boxkleed. Erg leuke kleuren combinaties met de vrolijke vlinders in het midden maken het boxkleed ook erg leuk voor je baby.

Nummer 2. Het Labels Labels boxkleed kenmerkt zich door maar liefst 28 labels die rondom de witte binnenkant van het kleed bevetsigd zijn. Je zult zien dat je baby snel gaat spelen met de labels, en allerlei bewegingen gaat proberen. Erg goed voor de ontwikkeling van de handjes. Daarnaast is het kleed erg leuk om te zien in deze frisse kleuren combinatie.

Nummer 3. Ja wie kent het konijntje niet....... Nijntje! Altijd leuk in huis je wordt er gewoon vrolijk van. Het nijntje boxkleed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is daarnaast superzacht. De perfecte ondergrond voor je baby om lekker op te spelen.

Nummer 4. Een erg trendy en soft touch boxkleed van Jollein. De kleuren combinatie blauw / grijs is erg trendy en ook hier zijn de materialen weer extra zacht. Om de kwaliteit hoef je je ook bij dit kleed geen zorgen te maken, weer een topper.

Nummer 5. Het Fabs Worls boxkleed, erg interessant voor baby vanwege de witte stippen in het rode vlak. Ook hier weer een lekker zacht kleed van hoge kwaliteit. Je zult zien dat je baby zal proberen de stippen te pakken, en zo lekker een uurtje kan spelen zonder zich te vervelen.