Snap
  • Baby
  • Gezond

De baby en de hond samen

Marley mijn twee jarige hond en mijn kleine meid nu al maatjes, bijzonder hoe dat klikt boven al mijn verwachtingen uit!

even wat leuks gewoon voor de leuk

Mijn hondje logeerde de laatse week voor uitgetelde datum bij mijn ouders, omdat uitlaten met me buik niet ging en ik wou thuis bevallen dat leek met hond erbij niet zo geschikt aangezien ze graag overal bij mag zijn.

Na een week kwam ze voor het eerst kennis maken! Ze kwam helemaal happy binnen en liep naar de wieg die beneden stond met mijn bed, ging op twee pootjes staan, maar niet tegen de wieg aan dat vond ik al bijzonder. Ik nam lejla in me armen en vertelde me hondje dat is nu je tweede baasje, die zat in mijn buik (want men hondje lag vaak met koppie op schoot en dan schopte de kleine, keek ze me aan zo van wat gebeurd daar binnen)

Ze snuffelde heel rustig en kwam tegen me aanliggen, het was net alsof ze wist dat ze heel voorzichtig moest zijn. Ik heb me niet teveel bemoeid en haar niet weggedrukt of getrokken. Mijn hondje is een zacht aardige kruising Franse bul. Vanaf de eerste ontmoeting gaat het zo super met die twee, ik kan haar uitlaten met me kleine in de draagdoek echt gezellig! En nu me kleine bijna 4 maand word krijgt ze meer oog voor de hond,

Als ze in de wipstoel zit, komt hondje marley naast haar zitten en ze kijkt dan naar marley vol bewondering haar handje grijpt haar nekvel vast, en marley....die blijft gewoon zitten alles best.. Regelmatig komt ze langs en geeft likje boven op haar hoofd, als ze lik op gezicht wil geven hoef ik alleen te zeggen "niet in de mond" kijkt marley me even aan en loopt verder.

Ook pakt ze speelgoed niet van lejla, terwijl ik haar dit niet aangeleerd heb, marley kan ook goed delen want de box staat naast de bank en dan legt marley haar speel varken bij lejla neer, en laat hem daar mooi liggen, zo van kijk mag jij hebben.

Ik sta elke dag versteld van hoe lief ze is voor haar en totaal niet jaloers, ik laat ze niet samen alleen je weet maar nooit maar het is vertederend om te zien die twee schatjes van mij! 

9 jaar geleden

wat lief he :)

9 jaar geleden

Ja echt wel, het scheelt dat ze vrouwtje is, volgens mij was ze gelijk schijn zwanger;-)

9 jaar geleden

Wat fijn dat het zo gemakkelijk en goed gaat. Bijzonder hoe zo'n kleintje dan ook voor de hond onderdeel van het gezin wordt.