Snap
  • Baby
  • Nieuws
  • Zwanger
  • baby
  • moeders
  • zwanger
  • bioscoop
  • uitstapjes

De baby bioscoop!

Je kan in een enorm isolement terecht komen als je net een kleine baby hebt gekregen. Openbare plekken zijn niet altijd even prettig om te komen, baby's huilen veel, moeten verschoond worden, moeten elke paar uur een flesje of de borst. Om moeders, en natuurlijk ook vaders, wat meer uit hun isolement te halen hebben de eigenaren van The Movies bioscoop in Amsterdam het Cinemum concept naar Nederland gehaald.

Naar de Baby Bios!

Sinds vrijdag 9 maart is het mogelijk om met je baby naar de bioscoop te gaan. Waar iedereen normaal geërgerd om zou kijken als je kind begint te huilen of te praten, is dat hier niet het geval. Iedereen die er heen gaat is er op ingesteld dat er baby's zijn! Zelfs de bioscoop is er op ingesteld. Zo liggen er buiten de zaal verschoonkussens en luiers, staat er een magnetron om je flesje in op te warmen, wordt het licht half aan gelaten en staat het geluid wat zachter. Alles om jou en je kind optimaal gemak te geven en te laten genieten! Je krijgt zelfs 2 stoelen voor de prijs van 1!

Niet iedereen zal begrijpen dat je met je baby naar de bioscoop gaat, maar eigenlijk is het heel logisch. Je bent er lekker op uit, je begeeft je onder de mensen en je hoeft je niet telkens te verontschuldigen voor het gedrag van je kindje.

Baby Bios, goed voor je kindje?

Is zo'n bioscoop bezoekje dan niet slecht voor je kind? Nee, volgens onderzoek dat is gedaan zien de kleintjes niet echt de film, ze merken alleen de lichtveranderingen. Hierdoor moeten er niet teveel snelle en flitsende beelden getoond worden want daar worden de kleine baby's onrustig van!

Elke vrijdag en zaterdag ochtend is er in The Movies een Cinemum-voorstelling te zien. Daarnaast is er in bioscoop de Uitkijk, ook in Amsterdam, elke maand een Baby Bios! Met je baby naar de bioscoop, ideaal om er even tussen uit te gaan en uit de dagelijkse sleur te ontsnappen!

Klik hier voor wat extra informatie!

12 jaar geleden

Dit lijkt me een hele rare beleving! Wel fijn dat je je niet bezwaard hoeft te voelen als me kleine spruit begint te huilen!

12 jaar geleden

lijkt me helemaal niets !