Snap
  • Baby
  • babyvoeding
  • darmkrampjes
  • advertentie
  • babyfles

Darmkrampjes bij je kleintje verminderen

Zó doe je dat!

Heeft jouw kleintje ook regelmatig last van darmkrampjes na de voeding? Als ouder weet je vast hoe moeilijk het is om je baby te zien worstelen met pijn en ongemak. Door onder andere het inslikken van te veel lucht tijdens het geven van de fles, kunnen darmkrampjes (of wel: koliek) ontstaan. Gelukkig biedt Difrax een oplossing met hun speciaal ontworpen anti-colic S-fles. Deze fles vermindert de krampjes bij jouw kleintje en zorgt voor een comfortabele en ontspannen voedingservaring. Ontdek wat andere mama’s delen over deze speciale fles.

Carlijn (@carlijnbras): “Wij zijn echt fan van dit merk, fijne flessen om vast te houden en geen krampjes.” Carlijn gebruikt voor haar allerkleinste Joas de 170 ml S-babyfles en voor haar oudere Noud de 250 ml. Voor iedere voedingsbehoefte is er dus een flesje!

Dochtertje Candice van Hilke (@hilke_byhilke) geeft haar zusje Vajèn ’s avonds de fles als echt quality time momentje. Door het ontwerp van deze fles wordt voeding vacuümvrij en kan de fles in elke positie worden vastgehouden, zonder dat er lucht wordt ingeslikt. Hilke gebruikt het flesje graag in combinatie met het geven van borstvoeding.

Een hele hygiënische babyfles die je makkelijk kan schoonmaken. Zorgt voor minder lucht en dus ook minder darmkrampjes.

Maak het jezelf makkelijk en geniet van fijne voedingsmomenten met je kleintje dankzij de Difrax anti-colic S-fles. Met het anti-colic systeem (100% melk en 0% lucht) en de fijne grip is deze fles dé oplossing voor darmkrampjes en comfortabel voeden. Én: er is ook een glazen fles als duurzaam alternatief beschikbaar. Ontdek meer over de Difrax anti-colic S-fles op de website van Difrax.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Difrax.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.