Snap
  • Baby
  • dreumes
  • mensen
  • Coronatijd
  • 13maanden
  • Socialiteit

Corona en socialiteit

Hoe houd jij je kindje onder de mensen in deze tijd ?

Misschien denk je er niet zo snel aan, maar onze kindjes die in Corona tijd zijn geboren hebben soms wat meer last van druktes en veel prikkels. 

Ze kennen het niet en weten daarom ook niet goed hoe ze er mee om moeten gaan. Wanneer je broertjes, zusjes of andere Famillie leden hebt met veel kinderen zal het wel mee vallen. 

Ons kindje gaat 1 dag naar de opvang en we proberen haar ondanks Corona tijd toch overal mee naar toe te nemen. De supermarkt of een bouw markt. Alles waar dan ook maar een beetje mensen zijn, want in mijn optiek word ze er toch socialer door. Je ziet mensen, je begroet mensen, mensen begroeten jou en het wennen van de mondkapjes. Je zal ze er toch op een geven moment aan moeten laten wennen. 

Gelukkig is ons meisje erg sociaal, hand opsteken of hee en een lach.  tuurlijk ook wel een beetje verlegen af en toe, maar dat hoort er bij! 

Afgelopen week ons eerste terras met ons gezinnentje gedaan in het dorp, en ze vond het allemaal reuze interessant. De mensen vond ze geweldig en het stokbroodje vond ze heerlijk. Wij vonden het maar spannend hoe lang zou het goed zou vinden om stil te blijven zitten, maar het ging super goed.

Oja en slapen… heeft ze heel de nacht door gedaan! En dat is heel uniek! 

Hopelijk kunnen we snel nog veel meer leuke dingen doen, waar veel mensen zijn! 

Hoe denken jullie er over en hoe houden jullie je kindjes in deze tijd sociaal?