Snap
  • Baby
  • Huilbui
  • Buikkrampjes

Buikkrampjes en huilbuien

Kon ik maar in je hoofdje kijken
SylTara's avatar
6 jaar geleden

Nee zeker niet stoppen met afspreken. Je hebt een kleine en dit kan gebeuren. Lief dat ze blijven maar ook logisch want levens veranderen met kinderen, als je dat niet positief benadert spreek je niemand meer. Onze dochter was heel wisselend. De jongens slapen sowieso overal door heen. Meisje haalde we gewoon naar beneden, ze is gewoon een onwijze klever en ruikt het als er andere mensen in huis zijn. Dan wil ze erbij, uurtje later is ze alsnog moe en gaat ze zonder problemen slapen.

mama1988+1's avatar
6 jaar geleden

mijn kinderen waren ook vaak onrustig, als ze het merkten.

Puurgeluk's avatar
6 jaar geleden

Ook hier heel herkenbaar, onze dochter bleek later een kma te hebben maar ze heeft ontzettend last van krampjes gehad. Inmiddels 17 weken en echt stukken minder last gehad. Een goede tip kan ik je niet echt geven omdat geen enkele baby hetzelfde is maar hier werkte troosten uiteindelijk echt het beste, we gebruikten eerst infacol en later cinnababy druppels maar beiden leken weinig verschil op te leveren dus zijn we ermee gestopt. Ik kreeg zelf de tip dat sapsimplex wonderen zou doen maar omdat het al zoveel beter gaat hier ben ik daar niet meer aan begonnen. Als we erop uitgaan of met vrienden afspreken neem ik altijd de Draagzak mee dat werkt altijd als een trein. (Misschien toch een verborgen tip ;) ) We zijn we wat selectiever geworden in de mensen omdat niet iedereen er even goed mee om kan gaan. Hoe spijtig ook onze dochter komt op 1 en het is een fase die ook weer over gaat! Heel veel succes!

Evylynn1820's avatar
6 jaar geleden

Geen tip dus maar geloof me t gaat over. Hier waren we ook wanhopig en alles geprobeerd alleen inhaleren hielp wat en waarschijnlijk de voeding ook maar t enige wat echt hielp was troosten, de hele dag.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Diede92?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.