Snap
  • Baby
  • Gezond

Bondolino draagzak slimfit

2 hoog, geen lift , 2 kids, verschillende leeftijden... en geen dubbele kinderwagen. Dus een op zoek naar een "draag-alternatief".

Gefeliciteerd... weer zwanger!! 

Wat leuk zeg

Nou ben je gelijk klaar. En heb je al een nieuwe kinderwagen? "Een nieuwe kinderwagen?". Oh God.. nee.. niet eens aan gedacht lach ik maar een beetje.  Hoe moest ik dit gaan doen. De goedkoopste kinderwagen met  zit-gedeelte en reiswieg kost toch zo'n paar honderd euro. Geld wat ik niet aan de kant had liggen.

Als enigste optie bleef dus een draagzak over. Geen draagdoek,  teveel knopen en loshangend stof voor mij. Plus daarbij waren de meeste reviews niet te schrijven over de lig/zit- houding van de baby.

Na lang zoeken kwam ik dus uit bij de "Bondolino draagzak".  Veel keuze uit stof dikte en breedte. Zelf koos ik voor de "slimfit" uitvoering vanwege mijn slanke bouw. Een goede keuze aangezien de draagzak al best breed is van zichzelf.  

De draagzak is van stevig materiaal en direct te gebruiken. De baby heeft een natuurlijke houding in de zak en dat geeft meer zekerheid tijdens het dragen. 

De eerste weken draag je de baby met beentjes binnenboord in de kikkerhouding.  Dit vond ik zelf niet altijd even prettig omdat het lastig was om de baby comfortabel on de zak te zetten. 

Vrijsnel kon ik al overgaan naar de beentjes-buitenboord-stand, en daar ben ik heel tevreden over.  

Kortom een aanrader! !

- makkelijk in gebruik

- stevig materiaal

- jaren te gebruiken

- goede zithouding baby

Ik geef deze draagzak een 8.5