Snap

Boekjes, boekjes en nog eens boekjes!

Sinds de eerste ontmoeting met het BoekStartkoffertje is er niets meer interessanter dan boekjes

Ik ben zelf niet zo'n boekenwurm. De laatste keer dat ik begonnen ben aan een boek is 2 jaar geleden; ik heb hem nog steeds niet uit.

Toch moet ik ergens iets goeds doorgegeven hebben, want mijn dochter is verzot op boekjes! Of ze heeft het van mijn vriend, al acht ik die kans ook niet heel groot ;)

Toen we de brief kregen van BoekStart had ik hem in eerste instantie bij het oud papier willen gooien. We zijn al járen niet meer bij de bibliotheek geweest en ik was ook niet van plan om daar te komen. Van de andere kant, wat hadden we te verliezen? Het abonnement was gratis én ze kreeg er nog 2 gratis boekjes bij. Toch maar geprobeerd dus.

De eerste keer ook meteen 8 boekjes meegenomen en wat vond ze het leuk! Allemaal plaatjes, lekker bladeren door de boekjes en wat voelde dat gek aan! Normaal is ze vrij druk en onrustig, maar op papa's of mama's schoot zitten en naar een verhaaltje luisteren, dat kan ze wel.

Ondertussen hebben we dan ook al een heel aantal bezoekjes aan de bieb gebracht. Wat gaat dat trouwens anders dan 15 jaar geleden, haha!
We leggen nu een aantal boekjes bij opa en oma en we houden er een paar thuis. Het eerste wat ze tegenwoordig doet als ze bij opa en oma komt, is de zak met boekjes pakken en hier eentje uit halen die dan voorgelezen of bekeken moet worden.

Naast de leenboeken is er ook al een plankje in de kast voor eigen boekjes van Izzy. Sommige leenboeken zijn toch een beetje viezig of ze zijn beschadigd (of dat zit tussen mijn oren..) en dan koop ik net zo lief bij de Action een nieuw boekje voor 49 cent. Die kan ze dan zelf vies en kapot maken ;)

7 jaar geleden

Haha, ben ik dus niet de enige ;)

7 jaar geleden

Leuk dat ze zo van boekjes houdt :) Dat van de bibliotheek herken ik wel. Ik heb er vroeger altijd heel veel boeken geleend en nu vindt ik sommige van die boekjes idd zo vies als je eraan denkt in tegenstelling tot onze eigen boekjes thuis. Onze dochter van 2,5 heeft ook haar eigen boekenrekje en een stukje van de boekenkast met haar eigen boekjes en houdt ook van lezen.