Snap
  • Baby
  • ziekenhuis
  • #ziekebaby
  • blaasontsteking

Blaasreflux 2

Weer blaasontsteking, weer antibiotica

It's been a while.. Snel meer werd even heel veel later.

De eerste post over de blaasreflux vertelde ik dat Sev een paar maanden na zijn ziekenhuis opname weer blaasontsteking kreeg. Hij kreeg toen antibiotica.

De 10 dagen antibiotica leken aan te slaan, ik wilde dat er na afloop weer werd getest op blaasontsteking om het zeker te weten. En er was niks meer te zien, wat waren blij! Maar de blijdschap was van korte duur. Sev kreeg een week later weer koorts, hoe kan dit nou?! En hoe kan dit ook altijd in het weekend... Dus wij weer naar het ziekenhuis om plaszakjes te halen, want het op plakken bleek ook een kunst. Zo een zakje plak je dan over alles heen zodat alle urine daarin op kan worden gevangen en er niks in zijn luier komt. 

Weer blaasontsteking.. Sev werd zieker, wilde niet eten, weinig drinken en heel veel slapen of heel slecht slapen. Daarnaast moest hij 3 keer per dag antibiotica, om 08:00 uur, om 16:00 uur en om 00:00 uur. Het begon mij toen echt allemaal een beetje op te breken, en Tom ook want hij werkte daarnaast nog gewoon fulltime. Maar goed de kuur was weer voorbij en we konden allemaal weer een beetje ademhalen en het leek ook best wel goed te gaan allemaal. Wij waren blij want dat betekende dat de afspraak in het ziekenhuis door kon gaan, we moesten alleen nog wel zeker weten dat hij geen blaasontsteking had. Dat moest dan wel 'clean catch' zijn oftewel, wij moesten dat opvangen in een potje. Ik kan je vertellen dat is bijna niet te doen haha, hoe ons dat ook elke keer weer is gelukt blijft me een raadsel. Goed, wij dat gedaan, bleek het weer mis, godv..... we konden weer opnieuw beginnen en de afspraak in het ziekenhuis werd een week verplaatst. 

Mijn arme mopsie.. Al zo veel te verduren gehad in zijn korte leventje. De volgende keer vertel ik over het onderzoek en hoe verder. 

Liefs, Kim