Snap
  • Baby
  • Kind
  • kind
  • avonturen
  • dagverblijf
  • bijna
  • juffies

Bijna (mag hij) naar het dagverblijf

Zo'n 1e dag is zo voorbij en voordat ik het weet sta ik weer bij het dagverblijf om al zijn avonturen van die dag te horen. aldus ausje

Nog een paar dagen en dan zit mijn verlof/vakantie er echt op. Gisteren kennis gaan maken met de juffies waar hij bij komt op het dagverblijf. Het wordt nu toch wel erg echt! Na mijn verlof heb ik er nog een paar weekjes vakantie aangeplakt, maar nu moet hij echt.

het komt wel goed

Ook al weet ik dat het wel goed komt, hij gaat immers naar dezelfde opvang als zijn grote zus en zij heeft het daar vanaf het begin geweldig gevonden. Toch blijft het een rot moment.. voor de eerste keer achterlaten van zo'n klein mannetje.  Nu mijn laatste daagjes samen maar erg veel knuffelen en genieten. Want voor ik het weet wordt ik weg gezwaaid door hem bij het wegbrengen, net als zijn grote zus!

Ook al wil ik zelf graag weer aan het werk en wil ik niet alleen maar over poepluiers kunnen praten, toch wordt ik al verdrietig als ik al aan het wegbrengen denk. Ik ga maandag vast weer weg met hoog zittende tranen en bel vast weer een aantal keren om te horen hoe het gaat maar wordt dan vast weer gerust gesteld door de juf. Die allereerste keer wegbrengen..VRESELIJK! Die dag slaan we gewoon over.

Gelukkig weet ik dat zo'n 1e dag zo voorbij is en voordat ik het weet sta ik weer bij het dagverblijf om al zijn avonturen van die dag te horen en hem weer lekker te knuffelen. En over een paar weken is het weer normaal en lach ik erom dat ik er zoveel moeite mee had.

11 jaar geleden

wees gerust dar gevoel heeft iedereen de 1ste keer ik had het ook toen ik mijn kleine man voor de 1ste keer naar de kdv bracht!!!zo zielig huilen enzo,maar voor je gevoel zeg je dat het zielig is maar als je weg bent dan gaan ze wel spelen is alleen ff dat momentje!!!!mijn zoonje is nu 2jaar en gaat vanaf 4 maanden naar kdv en gaat goed af en toe beetje huilen maar dat komt opdat hijheel erg aan mama geclaimt zit!!!!maar spelen met dekindje en het gaat goed!!!dus metjou nog tig andere mama;s die dat gevoel hebben