Snap
  • Baby
  • vakantie
  • tweelingmama
  • #ritme
  • Perfectionist
  • tweelingmeisjes

Ben ik een perfectionist of klopt mijn gevoel?!

Op dit moment zijn wij heerlijk tien dagen weg in eigen land! Hele dagen binnen zitten, ons niet gezien! Het liefst zijn wij hele dagen op pad, maar hey?! Wij hebben twee baby’s die nogal in een “vast ritme” zitten.

Onze vakantie dagen zien er vrijwel iedere dag “hetzelfde” uit. In de ochtend rond 9:00 vertrekken wij naar een random plaatsje in Zeeland zodat de dames een half uurtje/uurtje in de auto kunnen slapen. Vervolgens gaan wij of zwemmen of lekker ergens wandelen/lunchen. Aansluitend de fles en hop hop rond 12:30 weer naar huis voor hun middag slaapje van 13:00 tot 15:30. Na hun middagslaapje gaan we of zwemmen en thuis eten of lekker spelen en uit eten.

Afgelopen woensdag kwamen mijn ouders op bezoek, wij hadden het geniale idee om hun middag slaapje in de auto te laten starten. Na een half uur te hebben gereden hadden wij de dames overgelegd in de kinderwagen (TOP idee, NOT) de meisjes waren moe en wakker, zij keken ons aan met een gezicht van WTF ben je aan het doen?! Daar stonden we dan gezellig in Zoutelande. Pap en mam wij gaan eerst een eind wandelen zodat Puck en Sam even kunnen slapen. Goed idee lekker met zijn alle wandelen in een mooie omgeving. Puck en Sam waren het hier niet mee eens en zette het op een huilen, een uur lang wandelen, huilen, water aanbieden, goed leggen, liedjes zingen maar niks hielp. Zij waren helemaal moe en van slag, zo sneu om te zien! Loop je daar met twee huilende baby’s die je normaal gezien nooit hoort huilen, nou ik kan je vertellen dat zorgde bij mij voor buikpijn!

Dit was niet fijn, Puck en Sam waren na één uur nog aan het huilen, oké dit werkt niet! Jullie (mijn ouders) gaan het terras op en wij gaan een stukje rijden met de auto zodat Puck en Sam alsnog kunnen slapen en wij zien jullie straks wel bij een restaurant. Zo gezegd zo gedaan, ruim één uur doelloos rond gereden. Puck en Sam vielen vrijwel meteen in slaap, wat voelde dat fijn! Slaap maar lekker snuitjes! Ik als controlfreak getimed zodat ik zeker wist dat Puck en Sam één uur slaap hadden gehad, vervolgens lekker uit eten geweest met mijn ouders én vrolijke meisjes!

Deze situatie heeft mijn gevoel weer bevestigd, ritme is voor ons zo belangrijk en daar doen zij het enorm goed op! Nu een aantal dagen verder gaan wij iedere dag op pad maar dat middag slaapje staat voorop. Wij zijn dus iedere middag even in het huisje zodat de dames kunnen slapen. Noem mij een perfectionist, controlfreak of whatever dit nooit meer! En stiekem is het wel even lekker, doelloos tv kijken, lekker een powernap of een blog typen. Wij gaan weer verder met genieten, fijn weekend allemaal!

Liefs Bo

@tweelingmama_puck_sam