Snap
  • Baby
  • Voeding

back to work / mamadag

Hoe een dag gaat als je weer aan het werk bent, en je baby op die dagen niet wil drinken.

En dan is de dag weer aangebroken, de dag dat je weer werken mag. Want ja zo is het natuurlijk wel, het mag weer. Maar pff wat is het mij zwaar gevallen. Het lekker thuis zijn met ons meisje en onze zoon was wel echt genieten. En omdat we al een tijdje wisten dat deze dag zou komen al flink aan het oefenen met de fles.
Maar onze meid drinkt niet uit de fles. Echt helemaal niks! Wat een stress levert dat op. Je wilt zo graag met een goed gevoel weer aan het werk.

Dus van alles uit proberen, andere fles, andere speen en een ander om de fles aan te bieden dan manlief. Niks helpt. Uiteindelijk uitgekomen bij fingerfeeden en cupfeeden. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar met die methoden drinkt ze toch een beetje. Al is het minder dan ze zou moeten.

Voorheen werkte ik 4x9 uur. En nu ga ik 4x8 uur werken. Best pittig, maar ietsje makkelijker. Maar zodra ik dus thuis kom valt mevrouw meteen aan! Fijn voor haar dat ik er dan weer ben. En die ene dag dat ik dus thuis ben? Die ziet er uit met een slapende meid of een drinkende meid. Weer even heerlijk genieten. En ze drinkt dan extra lang / goed. En in de middag komt zoonlief thuis uit school. Wat wil je nog meer als mamma? Genieten van beide kids. Stoere broer en lieve zus. Trotser word het niet volgens mij.