Snap
  • Baby
  • #mamaplaats
  • #newborn
  • #backtowork
  • #mamablogger
  • #instamom
  • babyevan
  • #thamarasanderse

Back to work as a mommy

wat ga ik je missen lieverdje!

En dan is het zover.. het einde van mijn verlof nadert..  Volgende week maandag moet ik weer aan de bak. Terug naar mijn werk maar nu gewoon als mama :)  Ik werk als doktersassistente op de kindergeneeskunde in het ziekenhuis. Enorme leuke fijne baan met een leuke groep collega's! Maar van tevoren had ik er nooit over gedacht dat ik het zo lastig zou vinden mijn mini straks achter te laten. De eerste weken zijn pittig.. en dacht ik nog nou straks een dag werken dikke prima dan ben je minder moe dan zo.. 

Maar naarmate de tijd verstrijkt, je steeds meer jezelf wordt en je één wordt met je baby en je ritme krijgt, vind ik het zoveel lastiger dan gedacht. Ik geniet enorm van de dagen thuis; beetje bloggen, schoonmaken en zo nu en dan leuke dingen doen! Wat lijkt het me heeerlijk om vanuit huis te kunnen werken (always a dream).

Ik heb er zeker weer zin in, ga voor nu drie dagen aan de bak. Misschien in de loop der tijd twee, maar ga eerst even kijken hoe ik het ervaar. NU is hij klein en wil ik er zoveel mogelijk voor hem zijn. Hoorde dan ook de term ouderschapsverlof als een hele fijne... 

Wat ik het lastigste eigenlijk vind is om Evan straks naar de opvang te brengen. Hij gaat naar een hele nieuwe opvang waar hij nog de enige baby is (mega luxe) en een super lieve leidster maar toch... het gevoel dat je iets van jezelf ergens achterlaat een stukje leegte. En 1 dag naar mijn lieve mams, nou daar maak ik me 0% druk om haha . 

Allerlei vragen spoken door je hoofd... Hoelang laten ze 'm huilen?/ krijgen ze hem wel stil? En ga zo maar door (I know het slaat nergens op, maar just moederfeelings!) 

Ik weet zeker dat het helemaal goed gaat komen, dat ik er zelfs misschien een nog wel leukere moeder door word, en meer geniet wanneer ik samen met hem ben en met z'n drietjes in het weekend! 

voor nu ga ik deze week ultra genieten en kroelen want voor je het weet is het maandag.. 

Waar gaan jullie mini's naartoe ? / Voor hoeveel dagen? / Vonden jullie het lastig?

4 jaar geleden

Wauw super mommy! Fijn te horen dat t zo goed gaat. Geniet van het samen zijn en van het doen van je eigen dingen. Ik wordt daar een betere mama en betere ik van.hoop jij ook 👍

4 jaar geleden

Wat spannend! heel veel succes weer, geloof me het komt allemaal goed! ik ben het ondertussen helemaal gewend!

4 jaar geleden

mooi geschreven! mijn reactie liet even op zich wachten, het werkende mama leven is toch iets drukker haha! Het gevoel nam enorm sterk af en ik ben het al helemaal gewend ook omdat Evan het op de opvang zo goed doet, de situatie went heel snel! :)

4 jaar geleden

wat fijn!! hier herkenbaar, hier past alleen mijn moeder 1 dag op , vind structuur ook belangrijk en niet elke dag op een andere plek!