Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Babywalz Kerstactie!

Babywalz is de grootste online babyshop van Europa. Jonge ouders vinden hier alles voor de baby en zwangerschap. Het totale assortiment bevat meer dan 25.000 artikelen. Het begint bij zwangerschapskleding en gaat via babykleding en benodigdheden door tot kinderspeelgoed en babyfoons.

Ook voor kinderwagens en meubilair kan je terecht de onze webshop.Babywalz is aanwezig gedurende de gehele babytijd; vanaf de eerste dag zwangerschap tot de kinderen opgroeien en naar school gaan.

De kerstdagen komen er weer aan en je wilt er natuurlijk op en top uitzien. Ook de kleine moet er netjes bijlopen en cadeautjes moeten ingeslagen worden. Daarom geeft Babywalz een leuke korting weg, als je namelijk boven de € 25 besteedt aan producten, hoef je geen verzendkosten te betalen!  Vul de kortingscode 748625 in en profiteer van deze aanbieding! Deze actie is geldig t/m 26 december 2011.

6 jaar geleden

Behalve als je in Duitsland woont, dan moet je weken wachten en heel veel kilometers rijden om je bestelling op te halen.

12 jaar geleden

Zo een actie is fantastisch voor de kerstdagen

12 jaar geleden

De spreadshirts van Babywalz zijn echt heel leuk.

12 jaar geleden

Ik vind de zwangerschapsjurken erg leuk! Heb er net eentje besteld