Snap
  • Baby
  • mamablog
  • babyspa
  • babyblog

Babyspa voor Lenn

Relaxen voor baby & ouders

Afgelopen week konden we eindelijk gaan genieten van de babyspa. Ja, we, want ook al is het enkel voor de baby en moet mama nog een tijdje wachten op een wellness, ik heb ook enorm genoten! 

We gingen naar de babyspa ‘Ons klein geluk’ in Herentals. Deze zaak was me niet onbekend. We deden een eerste ‘prille’ echo op 6 weken bij Paulien, de eigenares van Ons klein geluk. Na de vaststelling van CMV en nog moeten wachten op een eerste echo bij onze eigen gynaecoloog wouden we toch al een echo doen, om ons wat gerust te stellen. Paulien nam uitgebreid de tijd om een echo te doen en ons -in de mate van het mogelijke op zo’n korte zwangerschapstermijn- toch al enkele beelden te bezorgen. Ik wou zeker nog enkele pretecho’s laten doen, maar door het CMV kregen we tweewekelijkse uitgebreide controles waardoor dit niet nodig was. Ook ging ik met 1 van mijn beste vriendinnen, die gelijk zwanger was met mij, voor een duo-zwangerschapsmassage. Dit was zalig!

Dus, nu was het eindelijk tijd voor Lenneke. Ik wou dit al veel eerder plannen maar de lockdown stak hier een stokje voor.

Bij aankomst bij ‘ons klein geluk’ verwelkomde Marjolijn ons, de verantwoordelijke van de babyspa. Zij was bezig met het poetsen van de spa en vulde de badjes voor heel wat bubbelplezier. Lenn kreeg nog een voeding want volgens haar was een goed dutje en goed gegeten het recept voor een geslaagde babyspa.

We begonnen met een babymassage. Marjolijn leerde ons enkele massagetechnieken bij onze baby waaronder ook massagetips bij krampjes etc. Heerlijk om Lenn zo te zien ontspannen. 

Nadien was het tijd voor zijn eerste zwemsessie. Na het plaatsen van de band rond zijn nekje kon hij het bubbelbad in. Trappelen met de voetjes en genieten van het warme water.

Lenn genoot echt, dat kon je zien, en ik ook! Eindelijk na die maanden in lockdown een echt mama-zoon momentje, een relaxmomentje voor ons allebei. Nadien was Lenn helemaal zen!

Bij Ons Klein Geluk moet je nergens aan denken. Ze hebben alles voorzien en het zijn hele vriendelijke, behulpzame dames. Ik kan deze spa alleen maar aanraden.
Wij gaan zeker nog eens terug, dus nu niet alle plaatsjes reserveren hé ;-)

Tot binnenkort, lieve dames van ons klein geluk! 

Snap
Snap