Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Baby's reactie op labeldoekjes

Baby's reageren erg goed op labeldoekjes. Als ze de kans krijgen, pakken ze hier altijd op terug omdat het rustgevend is en ontdekkend werkt.

Ben je ook wel eens verbaasd geweest over de werking van labeldoekjes op baby’s? Ik wel. Toen ik hoorde dat baby’s goed reageren op labeldoekjes, was ik vrij sceptisch. Dit kwam voornamelijk omdat ik in die tijd nog geen kinderen had en niet wist waar ik het over had. Ik had er ideeën over maar dat wil niet zeggen dat je weet waar je het over hebt.

Zelf kinderen En ja, toen kreeg ik zelf kinderen. Eén van de kraamcadeau ’s was een labeldoekje. Omdat het je eerste kindje is, weet je nog niet wat wel en goed werkt bij je kleintje. Omdat de geefster er een verhaal bij had verteld, heb ik het labeldoekje over de rand van de wieg gehangen zodat de baby er naar kon kijken. Het was namelijk een redelijk felgekleurd labeldoekje en dat is goed voor baby’s had ik me laten vertellen.

Observeren Omdat ik nogal sceptisch was, observeerde ik de baby een tijdje als ik hem op bed had gelegd. Uiteraard zonder dat hij mij zag. In het begin lag hij er i ngespannen naar te turen (hij was toen ca. 8 weken oud). Een tijdje later begon hij er naar te grijpen (hij was toen ca. 13 weken oud). Toen hij een maand of 5 a 6 was, lag hij steeds op de labeltjes te sabbelen. En al legde je het doekje in de box een stukje uit de buurt van de baby, als je ging kijken lag hij altijd een poosje te sabbelen op de labels en te voelen aan de labels.

Overtuigd Toen ik dat zag, was ik om. De kleine had me overtuigd van de werking van labeldoekjes op baby’s. Vol trots vertelde ik het aan mijn schoonzus. Ja, zegt ze, dat klopt. Ik geloofde het eerst ook niet maar mijn dochter ligt steeds op die labeltjes te sabbelen. Ze pakt er altijd naar.

Waar te koop? Sindsdien ben ik absoluut voorstander van speelgoed voor kinderen met aansprekende kleuren en fan van de labeldoekjes. Zelfs zo fan, dat ik ze verkoop in mijn webshop. Mijn cadeautip voor een kraamcadeau? Labeldoekjes. Favoriete merk? Snoozebaby. Bekijk de labeldoekjes van Snoozebaby op Speelgoedvallei.nl en laat je kindje je overtuigen van de werking van labeldoekjes op baby’s en peuters.

12 jaar geleden

Ik vind de doekjes van Snoozebaby het allerfijnst mijn kleine van 1 kan niet zonder meer! En je hebt ook een knuffel voor aan de speen echt zo handig daar zitten ook labeltjes aan! En ik vind dat de doekjes van Snoozebaby wel Goef afgewerkt zijn ik heb er nu 1 al meer als een jaar!

12 jaar geleden

Ik had hier nog nooit eerder van gehoord..Heel handig!

12 jaar geleden

Ja! geweldig zijn die labeldoekjes..In eerste instantie had ik er 1tje gekocht omdat ze er zo super geweldig uitzien...ik maak ze nu ook zelf. En al zeg ik het zelf ze zijn beter afgewerkt en houden zich beter in de was als die van Snoozebaby...En elke baby die hier in onze vriendenkring/familie wordt geboren die krijgt er één...en elke baby heeft zo zijn favoriete labeltje..