Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

baby wil niet slapen

baby wil alleen bij mij slapen

hoi mamas hebben jullie advies voor mij?mijn baby van 8 maanden slaapt alleen als ze naast me ligt,ik sta elke morgen gebroken op, en heb op dit moment een schouderpeesontsteking wat maar niet over wil gaan.

groetjes!

10 jaar geleden

Ik ben heel benieuwd of het doorzetten heeft geholpen

10 jaar geleden

nou het is weer een zware nacht geweest,ze heeft weer lekker onder mijn oksel geslapen,wel heel schattig en lief natuurlijk maar pff ontzettend vermoeiend vanavond maar weer een poging wagen dit keer probeer ik het met mijn hemd in haar bed,ik ga het in ieder geval niet opgeven!

10 jaar geleden

deze adviezen werken allemaal echt kan ik uit ervaring vertellen. Ben benieuwd!

10 jaar geleden

Naast alle andere adviezen, kun je ook een knuffel of een knuffeldoekje een dag tegen je blote lichaam dragen, dan neemt het je lichaamsgeur op. Dan kun je dat bij je kindje in bed leggen. Dan kan ze je ruiken.