Snap
  • Baby
  • baby
  • kleuter
  • geboren
  • toilet

Baby overlijd in toiletpot

In de Brusselse gemeente Oudergem, is vorige week een schoonmaakster bevallen van een baby. De moeder van zes kinderen beviel in de toilet van de kleuterschool waar zij werkte als schoonmaakster.

De pasgeboren baby kwam levend ter wereld, maar werd uiteindelijk achter gelaten in de wc.  Niemand heeft het kind proberen te helpen, waardoor het kind in het wc pot bleef liggen. De moeder, collega en kleuterjuf die op dat moment aanwezig waren hadden het kind kunnen helpen, maar besloten om dat toch niet te doen.

Na een tijdje kwam de hulpdienst ter hulp en haalde het kind uit het wc pot. De baby stikte uiteindelijk in de moederkoek. De moeder is in verdenking gesteld van dood door schuld, omdat ze niets heeft gedaan om haar baby te redden.

Vind jij dat haar collega en de kleuterjuf ook gestraft moeten worden?

12 jaar geleden

zo dat is echt erg echt tragisch , en dan moeder v 6 kinderen zijn , wie weet hoe ze daar thuis met omgaat. En ja ik vind dat die collega en die kleuterjuf ook gestraft moeten worden ook vooral gezien hun beroep probeerd je toch een hulpeloze baby die in een kinder wc ligt te verdrinken / sterven toch te helpen !!! als ik daar had geweest op dat moment zou ik geen seconde twijvelen en het kind zo snel als ik kon helpen. evt. in huis nemen, een kind vermoord door eigen moeder en medeverdachte collega en kleuterjuf. schandalig en dat is noch echt super zacht uitgedrukt. dit soort dingen raken mij echt. En maken mij woedend. Sta het kind dan af aan een jong stel die het niet lukt zwanger te raken. Heb de neiging met lelijke woorden te gaan gooien maar ik zal me inhouden.