Snap

Baby op brute manier mishandelt

Een pasgeboren baby uit Amsterdam is zwaar mishandelt door beide ouders.

Een 38 jarige man en een 27 jarige vrouw konden het niet laten om hun pasgeboren kind op een brute manier te mishandelen. De ouders van het kind hebben hun pasgeboren baby opzettelijk door elkaar geschud, op de grond gegooid,gestompt en de voetjes van de baby met een brandend voorwerp bewerkt.

De Amsterdamse stel zijn voor de rechter gesleept en worden beschuldigt van poging tot doodslag. Gelukkig heeft de baby het overleeft, maar is wel zwaar mishandelt aan zijn hoofd, rib-, scheenbeen- en heeft zelfs een paar vingerbreuken.

Wat voor straf vind jij dat de ouders verdienen?

10 jaar geleden

langzaam laten lijden en heel langzaam!!!!!

11 jaar geleden

van mij het zelfde doen maar dan harder bij hun hoe kun je zo baby iets aan doen je bent moeder om juist je baby te beschermen als je baby je aan kijk dan ziet hy ook zijn mama zijn beschermengel en dan doe je zo iets krijg een brok in me keel is gewoon te erg voor woorden!!

11 jaar geleden

van mij het zelfde doen maar dan harder bij hun hoe kun je zo baby iets aan doen je bent moeder om juist je baby te beschermen als je baby je aan kijk dan ziet hy ook zijn mama zijn beschermengel en dan doe je zo iets krijg een brok in me keel is gewoon te erg voor worden!!

11 jaar geleden

van mij mag de rechter ze opsluiten en hun baby afpakken en nooit meer terug geven. wat een stelletje idioten zijn dat zeg!!