Snap
  • Baby

BABY MET EEN VERSTOPT NEUSJE.. (SNOTNEUS)

Een verstopt neusje is een ramp voor een baby. Het eet, slaapt en drink niet goed en dit beïnvloed vaak het hele gezinsleven.

... iedereen met een baby kent dit probleem wel.

3 jaar geleden waren wij op vakantie in Finland en had ons kindje (0 jaar) een enorme verstopte neus. Resultaat: huilen, niet eten en drinken, slecht slapen, enz.. Na een paar nachten zijn we naar de apotheek gegaan en hebben we gevraagd of ze iets hiervoor hadden. Ze kwamen met de NoseFrida aan, een neusreiniger met een zuigbuis waarmee je als ouder zelf de neus uit kan zuigen?!?!? In eerste instantie dachten we: laat maar.. Maar onze kleine had er echt zo veel last van dat je als ouder dan maar over stag gaat en denkt dat de snot wel in de buis zou blijven en je zelf niets binnen krijgt. De verkoopster verzekerde dat het filter alle bacteriën tegen houdt. Dus wij aan de slag en ongelooflijk, direct resultaat en een goed ademende baby. Hij at en dronk gelijk beter en het slapen ging ook weer goed.

Eenmaal thuis aangekomen en zeer tevreden over de NoseFrida moesten we nieuwe filters kopen. Na zoeken op internet konden we nergens een leverancier vinden in Nederland die ze verkocht en hebben we contact opgenomen met de fabrikant in Zweden. Deze vertelde dat ze in Nederland niet te koop zijn, bijna overal ter wereld kon je ze bestellen behalve hier. Toen kwam het idee om ze dan maar zelf te gaan verkopen en zodoende zijn ze nu ook hier te koop via nosefrida.nl.

De NoseFrida is door een KNO arts van een Zweeds kinderziekenhuis ontwikkeld en afgeleid van een professioneel apparaat wat in ziekenhuizen wordt gebruikt. Het gaat niet in de neus en daardoor kunnen de gevoelige slijmvliezen in de babyneus niet beschadigd raken. Bij neuspeertjes is dat wel een groot risico, dan zwellen de slijmvliezen op en zit de neus helemaal dicht. Het schoonmaken van een neuspeertje is ook niet eenvoudig, viezigheid blijft achter. Het schoonmaken van de NoseFrida is erg eenvoudig, hij kan zelfs in de vaatwasser.

Dus wilt u een 100% veilig en effectief middel om de babyneus te reinigen, neem de NoseFrida. Wij zijn er zelf bij toeval achter gekomen en hebben er nu nog plezier van! 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, de NoseFrida is te gebruiken tot het vierde levensjaar voor de prijs van een pak luiers ;-) Bekijk hem op nosefrida.nl