Snap
  • Baby
  • Voeding

Baby 2 jaar eet weinig

Mijn zoontje van bijna 2 jaar eet weinig en is veel verkouden.. moet ik mij daar zorgen over maken?

Al bijna 2 weken lang is mijn zoontje verkouden en krijg dus daardoor denk ik geen hap door z'n keel... zit nog te twijfelen of het verstandig is om met hem naar de huisarts te gaan..... Verder is hij wel altijd lekker vrolijk en heeft een nieuwe hobby ontdekt! Cars is zijn nieuwe favoriet!

9 jaar geleden

zolang hij genoeg vocht binnen krijgt en zijn keel niet erger wordt komt het van zelf wel weer goed denk ik... maar bij twijfel kun je altijd een bezoekje bij de ha brengen.

9 jaar geleden

Je kunt bij huisarts laten nakijken of zijn amandelen niet vergroot zijn dat eet lastig en doet zeer. Kan ook leeftijd zijn messtal zon dip dat ze slecht eten als ze maar genoeg vocht binnen krijgen.

9 jaar geleden

Je kan wellicht even bellen. Valt hij ook af?