Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Aqua Fun op vakantie voor de kleintjes!

Vakantietijd! Voor de warme dagen zonder regen en voor op vakantie, brengt Aqua Fun plezier in het badje voor zowel kind als ouder!

Vakantietijd! Helaas zit het weer deze zomer niet mee in Nederland. Maar voor de warme dagen zonder regen en voor op vakantie, brengt Aqua Fun plezier in het badje voor zowel kind als ouder!

Schaterlachen in het water, dat bieden de vrolijke en kleurrijke waterspeeltjes van Aqua Fun. Eindeloos speelplezier tijdens het badderen, voor peuters, kleuters, kinderen en hun ouders/verzorgers. Of het nu in de badkuip, opblaasbadje of in het pierebadje is, Aqua Fun heeft voor alle wateractiviteiten passende producten.

Badderen is een fantastisch moment om al spelend een band te vormen met je kind. Daarbij is het in bad gaan een veel gebruikte routine voor het slapen gaan. Met de badspeeltjes van AquaFun wordt badtijd nog leuker!

Maak kennis met onze Tomy Aqua Fun vriendjes!

 

Bad Piraat

Ahoi piratenvrienden! Vaar over de zee en beleef veel plezier hebben met piraat Jake aan boord van dit piratenschip van Aqua Fun. Als piraat Jake in de mast van het schip zit, dan heeft hij een super uitzicht over de golven van de oceaan... Zijn oplettende octopus is altijd voorbereid om zich met de waterspuit te verweren tegen onwelkome bezoekers. In geval van nood, moet piraat Jake zijn grote kanon aan de boog van het schip activeren...Is dit niet voldoende, dan rest enkel nog de vlucht in de open oceaan.... Man over boord!

Mijn zwemmende Woefie

Deze schattige, kleine puppy is met een touwtje aan de bal verbonden. Trek je de bal bij Woefie vandaan, dan zal hij er snel naar terug spartelen. Dit bewezen spelconcept brengt nu ook uren spelplezier in bad in de vorm van een hond met bal.

Watertrappelende Nijlpaard

Een ontzettend vrolijk en grappig waterspeeltje! Met een druk op zijn buik, trapt dit nijlpaard vrolijk en zingend rond op zijn waterfiets. Achter hem ontstaan er bubbels.

Vrolijk zingende Schildpad

Deze schildpad zal na opwinden vrolijk de borstcrawl doen. Hij begeleid zich zelf met een grappig en vrolijk deuntje. Net als een echte schildpad, voelt deze vrolijke schildpad zich niet alleen in het water thuis, maar kan er ook met hem op het droge gespeeld worden.

Splash de Pinquin

Een ontzettend leuk badspeeltje met unieke functionaliteit. Wind Splash op, leg hem op zijn rug in het water en hij zal  vrolijk beginnen te zwemmen. Druk je zijn kuif naar voren, dan begint hij een grappig deuntje te zingen. Draai je hem om, zodat hij op zijn buik ligt en met zijn snavel onder water, dan gorgelt hij onder water vrolijk verder.

Octopus Familie

Wonderlijk en kleurrijk badeiland voor een octopus-mama en haar 8 baby‘s. Moeder dient als watergieter en de baby‘s kunnen met hun zuignappen aan het bad en badtegeltjes geplakt worden. Ook spuiten ze als je erin knijpt. Bovendien heeft iedere octopus een eigen nummer waarmee hij aan het overeenkomende nummer op het octopuseiland gekoppeld kan worden. Volop waterpret en eindeloze spelletjes in bad!

Do-Re-Mi Dolfijnen

Elk van deze ondeugende dolfijnen van Aqua Fun speelt een andere noot wanneer je erop tikt! Hang ze aan elkaar in een drijvende circel of lijn en zorg dat ze allemaal in de passende, kleurrijke ring zitten.

Snowboardende IJsberen

Badplezier gegarandeert wanneer deze stoere ijsberen de schans trotseren. Compleet met drie coole ijsberen in hun matchende snowboard uitrustingen. De schans biedt een simpel en succesvol speelconcept: Met een druk op de knop, gaan de ijsberen in een oogwenk de skilift op. Kijk daarna, hoe ze van de skischans naar beneden suizen! Het product wordt aan de zijkant van het bad met zuignappen bevestigt. Dus deze vakantie hoeven de kleintjes zich niet te vervelen in bad met de vriendjes van Aqua Fun. Waar hebben jouw kleintjes mee gespeeld tijdens de vakantie? Laat het ons weten en reageer hieronder!

11 jaar geleden

Mijn zoontje vindt het altijd vervelend om in bad te gaan maar als ik zijn speeltjes aan hem geef dan is hij er niet weg te slaan

11 jaar geleden

Ik ga binnenkort met mijn 3 kleintjes op vakantie en moet nog inslaan op vakantiespeeltjes dus deze kan ik aan mn jongste geven

11 jaar geleden

Onze dochter vindt het heerlijk om met water te spetteren en met een simpel badeendje.