Snap
  • #anorexia
  • #anorexia #kinderwens
  • liefdes

Anorexia nervosa: afscheid nemen bestaat niet

Na 12 jaar kan ik nog steeds niet zeggen dat ik genezen ben

Door omstandigheden ging ik gelukkig voor de opname, 1 dag voor mijn 18de verjaardag. Het was tijd, tijd dat ik ging vechten tegen het stemmetje in mijn hoofd.

Plots zijn we 12 jaar verder. Ben ik gezond, heb ik de liefde van mijn leven leren kennen en heb ik het geluk om twee gezonde kinderen te hebben. De angst om niet vruchtbaar te zijn viel zwaar bij Ceres maar ondanks het feit dat ik mijn lichaam heb verwaarloosd heb ik twee extra liefdes mogen verwelkomen in mijn leven. En heb ik ook geleerd om lief te hebben en om van jezelf te houden.

Na 12 jaar kan ik helaas nog steeds niet zeggen dat ik genezen ben. Elke stap die ik zet, elke hap die ik eet … het blijft in mijn hoofd ronddwalen. Maar het is ok, ik heb er mee leren leven en ik leef nu boven deze stem. Ik weet ook elke keer weer wat het leven waard is en waar we het voordoen. Het is ok, na 12 jaar is het ok. En kan ik met trots zeggen dat ik op dit moment gewonnen heb.

#anorexianervosa #terberken #tweekinderen #vruchtbaar #nogsteedsziek #blijvenvechten #twaalfjaargeleden 

Trending op Mamaplaats: "Ik wil schoppen, slaan, schelden, huilen"

1 jaar geleden

Wat onwijs dapper om dit te delen. Heb zelf lang zitten twijfelen om te bloggen over mijn ES

1 jaar geleden

Wauw lees graag meer van je..

1 jaar geleden

Hartje voor jou mooie mama!

Wat dapper dat je dit hier deelt. En wat fijn dat je 2 lieve kinderen hebt gekregen. Hou ons op de hoogte van hoe het gaat. Ik weet zeker dat er hier moeders zijn die kracht kunnen putten uit jouw verhaal. Liefs, Laura