Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Alles voor uw baby en nog veel meer!!

Kijk eens naar het groot en breed assortiment voor uw baby en daarop volgende jaren!

Bent u opzoek naar iets nieuws en unieks? Gewoon een keer wat anders dan normaal…

 Dan bent u bij Daph Knutsel bij het juiste adres. Daph Knutsel heeft een breed assortiment aan producten. De producten zijn niet alleen gemaakt voor baby’s en (kleine) kinderen, maar Daph Knutsel heeft ook producten voor tieners & volwassenen. Met een breed assortiment aan producten sluit Daph Knutsel dus aan bij iedere doelgroep.

Bent u zelf zwanger of kent u iemand die in verwachting is? Kijk dan ook bij onze mogelijkheden. Stel zelf uw kraampakket samen naar keuze. Zo kunt u kiezen uit badcape, romper, slabbetjes of juist een hoes voor aankleedkussen en decoratie. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van ons kraampakket. Naast de producten kunt u zelf ook uw wensen doorgeven en in overleg kijken wat er mogelijk is. Zo kunt u natuurlijk ook bij de desbetreffende producten kijken naar ‘voorbeelden’. De voorbeelden van deze producten zijn in het verleden gemaakt en geven u inzicht in eventuele mogelijkheden of ideeën.

Voor de kinderen hebben we een aanbod aan verschillende producten om mee te spelen of juist te bakken. De meiden met hun eigen kindertas, de jongens met hun stoere zwemtas of juist samen met de tafeltent en bakken met Daph Koekies. Neem gauw een kijkje! Natuurlijk mogen we de tieners en volwassenen niet vergeten in ons artikel. Deze doelgroep kunt u sinds kort vinden in ons assortiment en begint zich langzaam uit te breiden. Zo vindt u nu bij ons telefoonhoezen, theemutsen en zeepscrub. Houd de site in de gaten voor nieuwe producten.

 Naast dit alles hebben wij in ons assortiment ook gedacht aan verjaardagen en feestdagen. Denk hierbij aan naamslingers, naamvlaggen en verjaardagskronen.

 Misschien denkt u nu: ‘Wauw… Wat een assortiment en mogelijkheden’, maar dit is nog niet alles. Daph Knutsel biedt naast deze producten ook de mogelijkheid aan om Daph’s Kinderfeestjeskoffers te huren in de versies Prinsessen en Sprookjes. Zo kunt u zelf een super leuk kinderfeest organiseren. Wilt u toch liever begeleiding/hulp vanuit Daph Knutsel dan kunt u kiezen voor workshops bij u aan huis. Daph Knutsel geeft zowel aan kinderen als volwassenen workshops. 

Hopelijk heb ik u nieuwsgierig gemaakt naar Daph Knutsel en al haar mogelijkheden en producten. Bovenstaande is slechts een kleine greep uit ons assortiment!!

Ik zie u graag terug op www.daphknutsel.nl