Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Alle liefde van de wereld

Liefde geven aan je kind, wat is dat toch iets moois

Vandaag naar een attractie park geweest, samen met een vriendin, een vriend van haar en haar en mijn dochter. Goh, wat hebben we genoten, de kinderen hebben gespeld tot ze er echt bijna letterlijk van de vermoeidheid bij neervielen en wij mamma's hebben ook meegespeeld, ook tot we te moe waren !  Daarna met de auto naar de Mac Donalds gereden om nog even snel iets te eten, de kinderen lagen heerlijk te slapen. Echt veel gegeten heeft mijn dochter niet, want ze had al van alles wat gegeten in het attractiepark en ze was moe.  Eenmaal thuis was het al bedtijd. Dus omgekleed en naar bed gebracht, eerst nog een verhaaltje of 3 voorgelezen en 2 slaapliedjes gezongen. Daarna moest Amira haar bedje in. Nou, dat ging dus niet zoals verwacht, normaal gaat ze braaf liggen en gaat ze slapen, maar dit keer niet.

 Amira wilde dus niet slapen, ze begon meteen te protesteren, ik haar weer optillen en tegen haar zeggen dat ze echt slapen moest en dat ik met een paar uurtjes ook naar bed zou gaan, maar nee, ze wilde niet.  Dan maar even met haar op bed gaan liggen, aan de borst, misschien dat ze dan vanzelf in slaap zou vallen, maar na 55 minuten, was ze nog wakker. Ik haar toch maar weer in bed gelegd, maar na 15 minuten huilen, ben ik toch maar even naar de woonkamer gegaan en wat drinken voor haar gemaakt.  Mijn ouders zeiden dat ik dat niet moest doen, omdat ze dan elke avond op deze manier wakker zou blijven.

Maar ik ging t toch proberen en heb Amira maar op schoot genomen en haar laten drinken. Ze ging op een gegeven moment met haar hoofdje tegen me aanliggen en zo hebben we bijna 20 minuten gezeten, ik heb haar nog een beetje gewiegd en uiteindelijk is ze zo in slaap gevallen.  Liefde, dat is wat ze nodig had. Ik ben zo blij dat ik haar dat kan geven. Ik vind dat een moeder haar kind nooit genoeg liefde kan geven. :)

9 jaar geleden

Op het moment dat ze moeten gaan slapen doen ze het niet haha. Even lekker knuffelen met mama en moet je zien, ze gaan lekker slapen. Leuk om te lezen dat jullie zon geslaagde dag hebben gehad, klinkt ook erg gezellig! Geniet ervan!