Snap
  • Baby

Al 395 Slapenloze nachten

Iedereen zegt wat heb jij geluk. Maar een aantal maanden verder is het een drama. Maar ik heb een schat van een dochter.........

24 april 2013 was het zover. Onze dochter werd geboren na een niet zo'n hele makkelijke bevalling,(al heb ik dat zelf niet zo beleeft) met een keizersnee.

De eerste nacht in het ziekenhuis was heftig. Ons meisje huilt, ik wil haar graag pakken maar ik kom niet recht en heb geen elektrisch bed, GODVER, waarom... ik lig nog aan kabeltjes en slangetjes. maar ik wil mijn dochter helpen, ze huilt. O ja ik kan de zuster bellen, ze komt na 5 minuten, maar wat duurt dat lang. Eindelijk ze zet mijn bed hoger en mijn rug rechter. Het babybedje dichterbij. Ze geeft ze me aan. EINDELIJK heerlijk ze is stil. Bij mama is toch heerlijk. De zuster zegt het is voedingstijd. O ja, voeden, hoe moet dat alweer, borstvoeding, wat een ellende in het begin. Waar is die roze wolk???? 

Elke dag gaat het beter en beter, na 3 dagen mag ik naar huis. Het zonnetje schijnt HEERLIJK!!!! Thuis aangekomen alles mooi versierd, een mooie bos bloemen prachtig. maar wat ben ik moe. Na 1 uur ga ik toch maar even op bed liggen. De kleine muis in het bedje naast me, ze slaapt tussen de voedingen, geen gehuil. 

de eerste avond thuis, alles volgens het boekje. Schone luier en temperaturen. Zie ik het goed???? temperatuur 36,2. Dat kan niet, de kraamhulp komt kijken. Zij probeert het ook nog eens. Weer 36,0, dit kan toch niet. Ondertemp? Mijn man springt in de auto om een nieuwe thermometer te halen. alweer gaan we tempen, helaas 36.0. De kraamhulp zegt dat dit echt te weinig is en we moeten haar temperatuur omhoog krijgen. We gaan kangoeroeen, na 2 uur gaan we kijken of de temperatuur omhoog gegaan is. Nee helaas, niets 0,0 wat kun je als ouders dan onzeker zijn. De kraamhulp gaat het ziekenhuis bellen, Nee ik wil niet terug. Bij de vader proberen met kruiken onder de oksels, koorts opwekken. zo moet hij 2 uur blijven liggen, baby, watten, plastic en de deken over ons meisje heen alleen het hoofdje met een mutsje steken eruit rest helemaal bedekt. JAAAAA temperatuur is omhoog. 37,5 precies goed. Zo nu de eerste nacht. Help hoop dat ze een beetje slaapt. Nu nog even voeden. 

23.00 laatste voeding ik zet de wekker over 4 uurtjes. Opeens schrikken we wakker, de bel,  8.00 uur,  de kraamhulp, WAAAAAAT, heb ik iets gemist, we kijken in het bedje. Daar ligt ze dan heerlijk nog te slapen. Deze trend zet ze voort, 8 maanden lang elke nacht heerlijk doorslapen.

Echt iedereen zegt wat een genot, wat heb jij een voorbeeldig kind, zo wil ik er ook wel een. En opeens!!!!!

Na 8 maanden komt ze opeens 's nachts. Help wat is dit? wat heeft ze? geen idee, dit gebeurt nu elke nacht (3 nachten). Ook overdag is ons meisje niet meer zo heel vrolijk. Ik ga naar de huisarts, dubbele oorontsteking. Ons meisje ziek vandaar het huilen. Ooo dan zal het met een paracetamol en een geduld wel weer beter gaan. Zou je denken. Ze blijft 's nachts komen. Sinds die tijd slaapt ze GEEEEEEN enkele nacht meer door. Al 13 maanden niet. 

ELKE nacht 6 tot 8 keer wakker. Alle methodes al uitgeprobeerd, al van nachten laten huilen, tot troosten echt alles. Ze is nu 21 maanden en ik ben radeloos. Ze heeft geen speen, nee ze heeft mama's vinger gevonden. ook niet handig. Maar goed overdag is ze een schat van een kind. Echt niet lastig, altijd vrolijk,  ondanks haar weinig slaap. Ik ben trots om mijn meisje maar ik ben wel doooooood moe. 

9 jaar geleden

Helaas een herkenbaar verhaal. Alleen heeft onze dame maar 2 maandje door geslapen. Ze is nu 27 maand. Hier ook alles geprobeerd maar we zijn nu naar een klassieke homeopaat gegaan en ja hoor mevrouw begon met door slapen. Nog niet elke nacht maar ik denk dat ze nu zeker 1/4 van de nachten door slaap. Wat een verbetering in vergelijking tot niets! Ik kan het zeker aan raden. Maar dan moet je wel naar een klassieke homeopaat gaan en niet naar een gewone. Waar ik ook wel goede verhalen over hoor is een osteopaat. succes!

9 jaar geleden

Zijn de oortjes wel helemaal goed? Oorpijn kan ook chronisch worden, kindjes krijgen dan meer pijn als ze liggen. Misschien op te lossen met buisjes, Bespreek dit eens met de kinderarts in het ziekenhuis, en laat verder alsjeblieft ieder ander van je kindje afblijven, niet te veel experimenteren. Voor de rest heel veel sterkte

9 jaar geleden

Bij onze dochter heer Nei-Therapie heel erg geholpen. Vond het in eerste instantie erg zweverig en ik was ook sceptisch, maar wat een verschil na een tijdje. Succes en sterkte. Hoop dat je snel een oplossing vindt.

9 jaar geleden

Hai, heftig joh! Mijn broertje heeft dik 2 jaar lang gehuild :o achteraf bleek hij niet alleen koemelk allergie te hebben maar ook voor sojamelk producten. Eenmaal mee gestopt, gelijk over! Ik hoop dat ze snel weer lekker gaat slapen! (en hoop dat je de oorzaak vinden!)