Snap
  • Baby

9 maanden oud en best vermoeiend

Ik zeg wel eens tegen me vriend" een dag werken is minder zwaar dan een dag samen met me dochter zijn"

Nu is mijn kleine meid alweer 9 maanden oud en wat gaat alles zo snel. Van het omdraaien, naar kruipen naar het rondjes in de box lopen en met gemak een speeltje oppakken wat in de box ligt.

ik had echt niet gedacht dat het zo snel zou gaan. Ik kan me geen 2 tellen meer omdraaien als ze op de grond ligt, want dan heeft ze wel weer iets te pakken wat niet mag.

Ze moet natuurlijk alles ontdekken, maar wat kan het af en toe vermoeiend zijn. Gelukkig vind ze het geweldig om rondjes in de box te kunnen lopen. Ook ben ik super blij met baby tv, zodat ik af en toe naar de wc kan, of haar hapje kan maken, of is lekker een kop koffie drinken.

Ik maak af en toe wel een opmerking naar me vriend dat een dagje werken minder zwaar is als een dagje samen met me dochter zijn. Ik voel me hier dan wel weer schuldig over want zei kan er ook niks aan doen.

Ook baal ik er wel van dat ze een beetje in de mama fase zit, zodra mama in beeld is moet ze naar haar toe en helemaal als ze moe is wil ze bij niemand anders liggen dan alleen haar moeder. wat af en toe best wel irritant is.

maar voor de rest ben ik een super troste mama van een geweldig klein meisje!!!

Yvette1407's avatar
9 jaar geleden

Wat gaat het snel hè?! Lekker chliché, maar zeker rond de 8-9 maanden is het wel echt zo. Heel leuk, maar ook héél vermoeiend. Geniet er van ;)

's avatar
9 jaar geleden

Ik moet zeggen dat de momentjes als mijn dochter moe is en ze bij mij komt liggen ik heerlijk vind. Lekker samen tot rust komen. Wel moet je óveral op letten en dr constant in de gaten houden wat inderdaad onwijs vermoeiend kan zijn!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij trotsemama89?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.