Snap
  • Baby
  • baby
  • eersteverjaardag
  • verjaardagscadeau
  • cadeautips

8x cadeau tips eerste verjaardag

Wat moet je geven aan een kindje dat 1 jaar wordt, of wat moet je op het verlanglijstje zetten van jouw kindje? Hieronder deel ik mijn 8 tips.

Evy wordt bijna 1 jaar en iedereen vraagt me wat ze wilt hebben. Erg lastig en ik denk dat de meeste mama's dit wel met me eens zijn. Want je kindje heeft nou eenmaal alles al. Dus de afgelopen weken heb ik een verlanglijstje gemaakt, gedeeld met de familie en nu deel ik hem ook met jullie.

1. Abonnement van de favoriete activiteit van je kindje. Op het lijstje van Evy staat een zwembad abonnement en een dierentuin abonnement. Heel nuttig én heel erg leuk om te doen met het hele gezin!

2. Leuk servies. Leren eten staat toch wel centraal op deze leeftijd en daarom vind ik het leuk als je kindje altijd een leuk bordje heeft om van te eten of een beker om uit te drinken. 

3. Cadeaubon van je favoriete webshop. En dan heb ik het over kleding, want het tempo waarop je kleding moet kopen voor die kleintjes is niet te doen. Of juist wel want we houden niet op met kopen.. al die kleertjes zijn nou eenmaal te schattig. Hoe dan ook, die cadeaubon van je favoriete webshop komt altijd van pas!

4. Wobbelboard. Deze kennen alle mama’s vast wel. Een aardige investering, net als nummer 5, maar dan heb je ook wel iets waar ze hun hele kindertijd wat aan hebben.

5. Ballenbak. Even de vraag of je zin hebt om de hele dag ballen te rapen of op je bek te gaan over een bal. Maar je kindje gaat natuurlijk altijd voor, dus heb ik dit ook op het lijstje gezet. Geweldig toch een ballenbak in huis !?

6. Houten duurzaam speelgoed. Denk aan een leuke houten loopkar, blokken of een grimms rainbow. Goed voor de ontwikkeling én het staat leuk in huis. Beter dan al dat hysterische speelgoed waar je al te veel van hebt (en tijdens de zwangerschap zei het niet in huis te halen voor je kindje ;) )

7. Accessoires voor je eetstoel. Wij hebben de Tripp Trapp en wat zijn die accessoires duur! Dus om je eetstoel of van mij part je autostoel of kinderwagen uit te breiden kan je de accessoires die je nodig hebt op het verlanglijstje zetten. Ik zette bijvoorbeeld een speciaal kussentje voor in de eetstoel op het lijstje, leuk om af te wisselen.

8. Last but not least, boeken! Wat mij betreft kan een kind niet genoeg boeken hebben. Het lezen van boeken is super goed voor de ontwikkeling van kinderen én de meeste kinderboekjes kan je scoren voor een leuk prijsje.

Heb jij nog een ultieme verjaardagstip die ontbreekt? Laat het weten in de comments!

4 jaar geleden

Zandbak, schommel, glijbaan en denk ook aan de langertermijn dus als ze alweer richting de 2 jaar gaan dus spelletjes en puzzels duplo

4 jaar geleden

Driewiel/looptfiets hier hebben ze lang plezier van ook al ben je voor een degelijke wel wat meer kwijt. Staat hier op het lijstje voor de jongste. Waardebon voor bijvoorbeeld een foto op canvas/forex etc. Waardebon van de shop waar je je fotoboeken laat afdrukken. Altijd handig om alle herinneringen blijvend vast te leggen. Een fotoshoot om de groei van en binnen je gezin bij te houden.