Snap
  • Baby

8 maanden oud en wat kan je al veel!

Vorige week donderdag was Feline al weer 8 maanden oud. Ik heb het er moeilijk mee, dat mijn klein meisje zo snel groot wordt!

Afgelopen donderdag was je al weer acht maanden oud. Acht maanden alweer, wat is de tijd voorbij gevlogen. Het gaat mij allemaal veel te snel.

"geniet er van, want het gaat heel erg snel"

Ik kan het mij nog als de dag van gisteren herinneren dat jij geboren werd. Jouw geboorte zal ik mij waarschijnlijk altijd als de dag van gisteren herinneren, maar dat terzijde. Inmiddels zijn wij dus alweer 8 maanden verder. Nooit had ik gedacht dat het zo snel zou gaan. In de zwangerschap zeiden veel mensen "geniet er van, want het gaat heel erg snel". Ik geloofde daar nooit in en dacht het zal allemaal wel, maar al deze mensen hadden gelijk. Het gaat te snel, veel TE snel!

Deze maand heb ik dat gevoel extra vaak gehad. Wat heb jij veel geleerd deze maand. Van zitten zonder steun, tijgeren, bijna kruipen, 2 tandjes, optrekken, zodat je kan gaan staan, drinken uit een rietje, kaka, dada en nog een paar andere klanken, zelf eten en je gaat zelfs al stappen. Soms wil mama jou nog even goed vast houden en knuffelen, maar zelfs dat wil je al niet meer. Mama mist dat.... wil je alsjeblieft nog even klein blijven, zodat mama van jou kan genieten. Jij hebt nog alle tijd om groot te worden.

Ondanks dat de tijd zo ontzettend snel gaat, geniet ik wel elke dag meer van jou. Iedere dag houd ik meer van jou. Als je gek doet, heerlijk aan het lachen bent of hele verhalen vertelt, die mama niet verstaat, dan heb ik vlinders in mijn buik van geluk. Want dat breng jij mij... heel veel geluk. Nog nooit ben ik zo gelukkig geweest. Ik word gelukkig van jouw lach, van jouw gebrabbel, maar helemaal van jouw heerlijk natte kusjes. Als jij mij die geeft dan smelt ik en kan ik wel huilen van geluk. Nooit gedacht dat er zoveel liefde bestaat.

Lieve kleine meid, sorry dat mama jou soms heel veel wil knuffelen en heel veel kusjes geeft. Dat is alleen maar, omdat ik heel veel van je hou! Als jij later groot bent en zelf kindjes mag krijgen, zal jij hetzelfde voelen.

Liefs de Mama van Feline

7 jaar geleden

Oh de ???? Moeten een :-D zijn

7 jaar geleden

Oh wat grappig! Het is een super mooie naam!????

7 jaar geleden

Wat leuk! Mijn dochtertje heet ook feline en is nu 10,5 maand oud. Gaat inderdaad veeeeeel te snel!

7 jaar geleden

Die gaat ook snel zeg! Die pauze knop probeer ik ook te vinden Haha. Het gaat echt veel te snel allemaal...