Snap
  • Baby
  • baby

6 weken oud tot 8 weken oud

In deze blog de voortgang van Mila Marie van week 6 t/m week 8
6 jaar geleden

Graag gedaan! Ja, en dan zelf bij de huisarts werken haha! Helaas had ze een verdenking op het RS-virus dus na de vierde keer bij de huisarts te zijn geweest werd ze met spoed naar de kinderarts gestuurd. Daarin in mijn volgende blog meer :-)

6 jaar geleden

M'n meisje is inmiddels bijna een jaar. Ik weet 't :-), ben zelf doktersassistente en liet me gewoon afschepen, achteraf gezien erg dom want toen ik voor de vierde keer naar de dokter ging werd ze met spoed doorgestuurd omdat er een verdenking was op het RS-virus. Hierin vertel ik meer in de volgende blog. Ik weet in ieder geval dat ik me niet meer af laat schepen haha! Wat leuk dat je m'n blogs met plezier leest, dankjewel!!

6 jaar geleden

Ik weet dat je meisje nu ouder is dan je blogs. Maar ik wil je als tip mee geven omdat het zelfs nu nog kan gebeuren, let met een piepende ademhaling ook op dat er geen "zeehond" kuchje bij komt dan kan het pseudokroep zijn. En je mag van de huisartsenpost/huisarts best op je strepen staan en een consult eisen dat is je recht. Verder lees ik je blogs met plezier :)

6 jaar geleden

Bedank weer voor het delen van je kraamweek! Wat erg dat je steeds werd weg gewuifd bij de h.a... ik hoop dat het niets ernstigs was...