Snap
  • Baby
  • #6maanden

~ 6 maanden liefde ~

Augustus 2017

~~ 6 maanden ~~

Mijn 'kleine' lieve mooie vrolijke jongen vandaag 6 maanden. Waar moet ik beginnen, ik herinner het me nog als de dag van gister dat ik je voor het eerst in mijn armen had. Na die lange dag en dat niet over naar huis te schrijven moment van bevallen zelf was ik zo blij om je ein-de-lijk vast te kunnen houden! Je maakte mijn 21e februari onvergetelijk en ik was zo trots op je. Het duurde even voor dat het gedaald was bij me dat ik nu echt een mama was maar nu 6 maanden later zou ik haast niet meer weten hoe mijn leven was voor jou. Je heb ons leven zo verrijkt. Je wordt zo hard groot en soms zou ik de tijd wel even stil willen zetten om de kans te krijgen en te nemen om alles zo intens mogelijk te beleven. De tijd gaat zo hard en zeker nu we weer in het normale werk-leven zitten vliegen de weken voorbij. Je bent een 'klein' vrolijk mannetje wat zo hard groeit en al zo veel wil ( wat overigens nog niet allemaal lukt wat jouw dan mateloos frustreert) en kan. Je eet inmiddels groente en fruit en vind ook alles lekker wat mama je voorschotelt. Je rolt van rug naar buik maar komt dan niet meer terug wat een hevig protest oplevert. Je bent te groot voor je ligbak dus zit tegenwoordig in de wagen als we lopend de deur uit gaan. Op deze manier kan je alles goed zien en kunnen we je toch plat liggen als je moe wordt. Niet dat je dan slaapt overigens want stel je voor dat je iets mist.. nee jij blijft er liever bij. Je bent een klein gezelligheidsdier en geniet van elk moment van één op één aandacht.

Je schatert als papa gek met je doet of als wij door de regen lopen en jij lekker droog ligt. We houden het er maar op dat je lacht omdat wij gekke bekken trekken omdat we doorweekt zijn en dat je ons niet uitlacht.😂

Maar boven al heb jij van ons als 'vriend en vriendin' een papa en een mama gemaakt en die verbintenis en naam maakt ons al 6 maanden intens trots en gelukkig.

We houden van je lieve Senn en kunnen niet wachten om nog veel meer mooie momenten met je te beleven. 💙

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Lina1989?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.