Snap
  • Baby
  • Babyspullen

5x kraamcadeaus die heel lief zijn bedoeld, maar waar je niks aan hebt

Leuk, kraamvisite! En nog leuker zijn alle cadeautjes waarmee je de eerste weken wordt verwend. Toch zitten er altijd presentjes bij die heel lief zijn bedoeld, maar waar je niks aan hebt. Zoals deze vijf:

1. Pakjes met 300 knoopjes

Supersnoezig, echt waar, maar handig? Nee. Vooral niet als de kleine een behoorlijke poepluier heeft midden in de nacht en je geen idee meer hebt hoe dat rare pakje ooit nog dicht gaat.

2. Schoentjes

Schoentjes in de meest inieminie babymaatjes. Geen baby die ze ooit zal dragen (want niet comfortabel zo'n hard stuk rubber) en dat lopen zal zeker nog een paar maanden op zich laten wachten. Liever zien we sokjes en warme babyslofjes.

3. Spijkerbroekjes

Valt in dezelfde categorie als schoentjes. We vinden spijkerbroekjes echt ontzettend leuk, maar probeer maar eens een strakke skinnyjeans in maat 56 om je baby's billetjes te trekken. Werkt. niet. En zit daarnaast ook helemaal niet lekker die stugge stof.

4. Kleertjes in maat 80

Sommige mensen kijken graag vooruit of hebben geen benul van babymaten en geven dus een shortje en tanktopje cadeau in maat 80. Leuk, maar tegen die tijd dat jouw baby maat 80 aan kan, is hij 1 jaar en is het winter.

5. knuffels

Eén knuffel is leuk, twee en drie ook maar niet als je al tien knuffels hebt liggen. Kans is bovendien groot dat slechts één knuffel favoriet wordt en de rest ergens onderin de la beland (of bij de kringloopwinkel).

PS: natuurlijk zijn wij blij met alle cadeaus die je mag krijgen, dus dit artikel is geschreven met een dikke, vette knipoog. Niet blij met een kraamcadeau? Dan kan je er altijd nog een vriendin/kennis/collega/buurvrouw blij mee maken zodat alle liefbedoelde cadeautjes uiteindelijk ook een mooi thuis krijgen.

8 jaar geleden

Hahaha heel herkenbaar. Ook de (10!) knuffeldoekjes die we kregen liggen nog te wachten op aandacht. Wel heel lief maar wat moeten we er mee?

8 jaar geleden

Ik heb de kledig die ik bij de geboorte kreeg wel eens bij zijn grote broer aangedaan en twee later bij de "baby" zelf. Maar meneer van 7 vindt nu alle knuffels zo leuk, dat hij er niet één te veel gehad heeft.

8 jaar geleden

Veel knuffels en kleding mt 62 gekregen van vrienden. Maar juist een knuffel die hij kreeg van een kennis die eigenlijk nooit komt, is zwaar favoriet.

8 jaar geleden

Haha het is wel zo! ???? Ergste is dat ik zelf ook altijd een knuffeltje gaf. Nu vraag ik altijd wat ze willen of nog nodig hebben.