Snap
  • Baby
  • Nieuws

5 x bn'ers met baby's

Hier 6u in de nacht. Ik lig al vanaf 5u wakker omdat Muck de liefste geluidjes maakt in zijn slaap. Zo lief dat ik hem het liefste uit bedje haal om te knuffelen. En dan zie ik de meest nare berichtjes op nieuwsapps staan over baby's.. De clichés zijn waar. Je kunt niks meer hebben! Films, boeken met nare scènes met baby's of kindjes. Met tranen in de ogen leg ik boeken weg, zet ik films stop of scroll ik snel zielige nieuwsitems verder. Van de week met zomergasten.. Met die (moet wel) lieve Griet.. Ik moet de hele week al aan haar uitspraak denken. En het fragment van kindje Danny daarvoor. Die zichzelf de schuld geeft van de nare thuissituatie waar hij in zit en nog steeds zoveel van zijn ouders houdt. Of dat andersom is is de vraag. Griet zegt: er is maar 1 soort loyaliteit in de liefde; niet van ouders naar hun kinderen, maar de onvoorwaardelijke liefde van kinderen naar hun ouders wat ze ook gedaan hebben. ? Ik kan het niet aan. Het liefst neem ik alle kindjes op die geen fijn thuis hebben of door oorlog alles kwijt zijn. Maar dan heb ik wel een heeeeeeel groot huis nodig helaas. Liefde genoeg. Wees lief voor elkaar!

Een foto die is geplaatst door kimkotter (@kimkotter) op 26 Aug 2016 om 5:03 PDT

M'n keukenpiet en keukenprinses ??

Een video die is geplaatst door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op 28 Aug 2016 om 10:44 PDT

Best moments of my life with my boy and wife ❤️ His first word is 'Ball' that says something.. ?? #MyOneAndOnlyLoveMyWife #SheGaveMeThis #LittleAngel #Blessed #Proud ❤️

Een foto die is geplaatst door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op 28 Aug 2016 om 5:39 PDT

1ste post van onze zoon ? "Daar ben ik dan! 'De llllllang verwachte zoon' zoals m'n moeder zou zeggen. Jaaaaa, hier glimlacht ze wel, maar vooral om de aandacht af te leiden van t kraamverband, lees matras in d'r oma onderbroek. Verder is ze trots dat ik op papa lijk. Al weet ik nu al dat haar temperament in mij dat van hem moeiteloos gaat overtreffen. Oh ja, ik heet trouwens KIY, maar over hoe m'n pa daaraan kwam later meer ??✌?️#kiy #MyNameIsКiy Всем привет, а вот и я! У мамы в животе конечно было спокойно и безопасно, но я уж очень хотел обнять моих родителей. Это они на фотографии, веселы, горды и счастливы. Кстати, мои мама и папа, дали мне имя Кий! Так что давайте знакомится и общаться-) ???? #Кий

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op 8 Aug 2016 om 12:40 PDT

Mijn liefdes.

Een foto die is geplaatst door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram) op 27 Aug 2016 om 11:25 PDT